Nieuws

Houd je thuiswerkers betrokken, digital signage op desktop niveau

05-02-2021 13:00

De inzet van digital signage is binnen heel veel organisaties belangrijk onderdeel van de interne communicatie. Met displays op strategische locaties in het pand worden medewerkers geïnformeerd en gemotiveerd. Maar wat als je collega’s niet op kantoor zijn maar thuis werken? Hoe zorg je dan voor een visuele overdracht van informatie en hoe houd je je medewerkers betrokken en gemotiveerd?

Breid je signage oplossing eenvoudig uit voor bereik thuis

Met de desktop module breid je jouw digital signage oplossing eenvoudig uit naar desktop niveau. Zodra een medewerkers zijn pc opstart of wanneer deze in slaapstand gaat, ziet hij of zij automatisch de digital signage content.

Dat kan dezelfde inhoud zijn als hetgeen wat op de schermen op kantoor wordt getoond, maar ook aangepaste content. Want net als met de rest van de signage oplossing is het mogelijk groepen aan te maken voor hele doelgerichte communicatie.

Stuur bijvoorbeeld alle sales medewerkers automatisch de meest recente omzetgegevens terwijl je de helpdesk informeert over de openstaande support aanvragen. Het kost de beheerder van het digital signage systeem geen extra tijd of moeite. Automatisch wordt alles direct doorgezet.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitbreiding van je digital signage oplossing om medewerkers ook thuis te informeren en motiveren? Of wil je meer weten over signage in het algemeen? Neem contact op met één van onze experts. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is voor jouw organisatie.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte