Nieuws

Verplichte Algemene ledenvergadering (ALV)? Doe het online!

01-12-2020 08:00

Heb je als vereniging of brancheorganisatie je Algemene ledenvergadering nog niet gehouden vanwege de COVID restricties? Doe het digitaal vanuit onze studio! Net als Golfclub Cromstrijen. Alle faciliteiten zijn er aanwezig om jouw publiek te bereiken. En om verenigingen een extra hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden hanteren we extra gunstige tarieven.

Algemene ledenvergadering inclusief het peilen van meningen

Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw achterban vanuit de luie stoel kan meeluisteren maar voegen ook interactiviteit toe. Van discussies tot chatten en het peilen van meningen.

Meer bereik en betrokkenheid

Het grote voordeel van een online event is ook dat je leden bereikt die normaal niet naar de Algemene ledenvergadering komen. Want eerlijk is eerlijk. De ALV heeft niet altijd de hoogte prioriteit. Volle agenda’s, mensen die van ver moeten komen of er niet de volledige avond aan kwijt willen zijn. Met een online event zorg je voor een groter bereik en meer betrokkenheid.

Ook jouw AVL online organiseren?

Wil jij ook jouw Algemene ledenvergadering online doen? Bel 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactformulier rechts. Onze experts kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte