Nieuws

Ga het nieuwe jaar goed in met deze knallende eindejaarsaanbiedingen

15-12-2020 19:18

2020 is alweer bijna voorbij. Het is een jaar geweest als geen ander. Een jaar dat voor heel veel mensen wereldwijd heftig is geweest, veel levens heeft veranderd en waarin het belang van onze gezondheid op een wel heel indringende manier onder de aandacht werd gebracht.

Maar 2020 is ook een jaar waarin we met z'n allen hebben laten zien dat we het vermogen hebben om ons aan te passen aan de omstandigheden en nieuwe werkwijzen aan te leren. Echt bijzonder dat vernieuwing en ontwikkeling op zowel technologisch als persoonlijk gebied ervoor hebben gezorgd dat een heleboel medewerkers aan het werk konden blijven en hun organisaties draaiende konden houden.

Om je collega's en relaties in het nieuwe jaar weer goed te kunnen zien en horen hebben we nog twee mooie eindejaarsacties voor je:

Fijne feestdagen en een fantastisch 2021!

Graag willen we jou heel hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We wensen je voor 2021 heel veel gezondheid, geluk en succes toe. En we staan ook het komende jaar natuurlijk graag voor je klaar!

Heb je vragen over deze acties of wil je eens met een adviseur spreken over onze mogelijkheden voor jouw organisatie? Bel 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactformulier rechts. Onze experts denken graag met je mee.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte