Nieuws

Podcast over de kracht van Collaboration, beluister hem nu

04-01-2021 15:36

Donderdag 3 december 2020 interviewde BIS|Econocom CEO, Jean Pierre Overbeek, Kim Grondsma over de kracht van collaboration. Kim is als programmamanager bij de Rijksoverheid verantwoordelijk voor de uitrol van Cisco Webex bij zo’n 100.000 Rijksmedewerkers. Als geen ander kent zij de uitdagingen die komen kijken bij de omschakeling van het werken op kantoor naar thuiswerken en de inrichting van een hybride kantooromgeving.

Gebruik, integratie en veiligheid

In de huidige crisis is (bijna) iedereen van één ding overtuigd geraakt: de kracht en het gemak van video conferencen, online vergaderen en remote samenwerken. Tegelijkertijd zien wij als specialisten op het gebied van collaboration en videoconference iedere dag dat veel organisaties zoekende zijn naar antwoorden op hun vragen over gebruik, integratie, veiligheid etc…

Visie, uitdagingen en oplossingen

Rondom het thema "Digitaal samenwerken met Cisco Webex" deelt Kim haar visie, uitdagingen, oplossingen én belangrijkste lessons learned. En als er iemand ervaringsdeskundig is, dan is het Kim. Samen met Avit en BIS|Econocom maakte zij het voor een kleine 100.000 collega’s mogelijk om volledig thuis te werken, inclusief de mogelijkheid om via video te vergaderen en online content te delen.

Interoperabiliteit Teams en Webex

Wij maakten een podcast van dit bijzondere interview. Speciaal voor jou! Zo kun je luisteren wanneer het jou uitkomt en zelfs tijdens het autorijden, wandelen of koken het interessante interview in je opnemen. Aanvullend vertelt Michael Costantini, Technical Solutions Architect bij Cisco, over de interoperabiliteit tussen Microsoft Teams en Cisco Webex.

Kortom: twee sessie die je niet wilt missen. Je beleeft ze mee via deze button:


Luister naar onze Podcast

Heb je nog vragen? Wil je iets opmerken? Advies van een specialist?

Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte