Nieuws

Meer dan 50 innovaties maken Cisco Webex nóg beter

04-01-2021 15:52

Cisco Webex… je hebt vast gemerkt dat wij er enthousiast over zijn. En dat is niet zonder reden. Het is een van de meest complete – zo niet, het meest complete – samenwerkingsplatforms van dit moment; en ook nog eens supergoed beveiligd. Videobellen, content delen, chatten, presence… Webex biedt alles. En nu voegt Cisco daar nog 50 innovaties aan toe.


Vier categorieën voor innovatie en productiviteit

Dankzij deze innovaties ben je nog beter voorbereid op een ‘hybride’ toekomst, waarin jij en je collega’s vaker afwisselend thuis en op kantoor werken. Het helpt om overal vandaan te innoveren en productief te zijn. De 50 innovaties vallen in vier categorieën: naadloze samenwerking, slimme hybride werkervaringen én security, privacy, management en inzichten.


1) Naadloze samenwerking

Zet Webex in als één intelligente app voor alle vormen van samenwerking, zoals bellen, tekstberichten, meetings en meer. Je hebt één Collaboration-oplossing die alles doet wat je verwacht.

  • Gebruik in-meeting reacties met emojis en gebaren om je non-verbaal te uiten.
  • Profiteer van live vertalingen in 10 talen dankzij Webex Assistant.
  • Zet met AI de belangrijkste berichten bovenaan, zodat jij en je collega’s productiever zijn.
  • Personaliseer Webex Spaces met kleuren, afbeeldingen en co-branding.
  • Verplaats een 1:1 telefoongesprek naar een Webex video-meeting en profiteer van de voordelen van AI, transcripties, notities en opnames.

2) Slimme hybride werkervaringen

Webex verbindt iedere desktop met een flexibel assortiment aan nieuwe apparaten voor hybride en remote werken. Zorg voor een veilige, IT managed oplossing voor thuis en op kantoor, door onderstaande devices te koppelen aan iedere Webex-licentie.

  • De Webex Desk Camera werkt naadloos met de Webex Desk Hub, laptops én op monitors.
  • De Webex Desk Hub verandert iedere gedeelde plek in een persoonlijk bureau.
  • Webex Desk is een all-in-one werkstation voor Collaboration en co-creatie.

3) Security, privacy, management & inzichten

Webex biedt krachtige tools om meetings, gebruikers en content te beveiligen, bijvoorbeeld met sterkere Zero-Trust encryptie. Daarnaast geeft de Webex Control Hub meer mogelijkheden tot beheer en probleemoplossing, om daarmee de prestaties te verbeteren en een optimale gebruikerservaring te creëren.


Vrijblijvend advies? Direct adviseren?

Je leest het… nóg meer redenen om te kiezen voor de voordelen, veelzijdigheid en veiligheid van Cisco Webex. Zonder overdrijven het meest veelzijdige samenwerkingsplatform van dit moment. Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.


Bel: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte