Nieuws

Raise the bar - Logitech zet de puntjes op de i

20-01-2021 16:00

Ondertussen zijn we vertrouwd met Logitechs Meetup & Rally systemen in het kleine & middelgrote vergaderlandschap. Logitech gaat in 2021 nog een stap verder en combineert het beste van deze 2 systemen in nieuwe videobar oplossingen. De Logitech Rally Bar Mini levert nog betere audio en video in een klein, alles-in-één-design. Eenvoudig in te stellen, een comfortabel geheel om mee te werken en een intuïtieve beheer suite. De standaard Rally Bar levert een krachtige alles-in-één vergaderervaring met fantastische beelden, geautomatiseerd pannen/kantelen/zoomen en eersteklas audio voor middelgrote vergaderruimtes. Met deze nieuwe Rally Bars zijn videovergaderingen net zo natuurlijk en productief als face-to-face-samenwerking.

Waarom Artificial intelligence?

Rally Bar beschikt over een lens met meerdere elementen, krachtige speakers met lage vervorming en een geavanceerd microfoonsysteem zodat vergaderingen even goed klinken als ze eruit zien. De speciale AI-camera maakt gebruik van automatische RightSight-framing en verzendt rechtstreeks gebruiksinformatie over ruimtes naar het Logitech Syncdashboard. Til de videosamenwerking binnen je organisatie naar nieuwe hoogte met Rally Bar.

100% Microsoft Teams & Zoom certified

Dankzij het geïntegreerde operating system is de Rally Bar als stand alone videoconferencing systeem te gebruiken. Dit zorgt voor een snelle installatie en strakke integratie in de vergaderruimte. De Rally Bar werkt uitstekend in combinatie met 3rd party touchscreens. Is dit overbodig? Kies dan voor een Logitech Tap bedieningspaneel om alles in de vergadering te beheren. Deze producten behalen net zoals de huidige Logitech tools de hoogste certificeringen voor Microsoft Teams & Zoom gebruik.

Modulaire aanpak

In een wat grotere vergaderruimte kan een groter microfoon bereik nodig zijn. Overweeg dan zeker de Expansion microfoons, je kunt maximaal 3 stuks bij elkaar gebruiken. Het is zelfs mogelijk deze microfoons te monteren tegen het plafond. Gebruik hiervoor de ceiling mic mounts voor een naadloze installatie. De Rally Bar zelf kan aan de muur worden bevestigd met de speciale wall mount.

Voorraad

Deze producten zijn nog niet op voorraad en worden binnen enkele maanden verwacht. Heb je nu al vragen over deze Videobar? Wil je een demonstratie of een offerte? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte