Nieuws

Belangrijke rol voor Professional Services in nieuwe profiel BIS|Econocom

08-02-2021 11:53

De ontwikkelingen staan niet stil. Continue zijn wij met bestaande én nieuwe leveranciers in overleg om steeds te zorgen dat onze oplossingen en services zijn geënt op state-of-the-art technologie. Gevolg van deze aanpak is dat wij steeds meer services en software leveren, die als aanvulling op onze hardware-oplossingen zorgen voor een maximaal resultaat en een optimale gebruikservaring. Niet verwonderlijk dus dat professionele services een belangrijke rol spelen in ons vernieuwde profiel.

Van producten naar solutions naar services

Als jij al wat langer met ons samenwerkt, zul je het beamen… BIS|Econocom is altijd op zoek naar de optimale ontzorging van onze opdrachtgevers. Begin 2000 waren dat producten. Daar voegden we in de jaren daarna ontwerp, meubilair, installatie, onderhoud, reparatie, SLA’s, IT-oplossingen etc. aan toe, waarna AV-as-a-Service, AV fleet management en hoogwaardige IT-services volgden. Van de levering van producten naar oplossingen en van oplossingen naar services. Steeds weer gericht op de optimale ondersteuning van de gebruiker. Want bij alles wat wij bedenken, ontwikkelen, adviseren en realiseren, gaat het ons om de eindgebruiker en zijn of haar gemak, productiviteit en resultaat!

Onze Professional Services op een rij

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden en vraag je je af over welke services we het dan hebben. Dat vertellen we je graag in een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten. Neem vandaag nog contact op om te horen hoe deze services in jouw voordeel werken.

Bel BIS|Econocom 0180 – 486777.

Daar hoort een nieuw Company Profile bij

Natuurlijk hebben we ook ons Company Profile aangepast. We kunnen en doen immers vandaag de dag veel meer dan we een paar jaar geleden voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwsgierig geworden? Lees ons nieuw Company Profile, onze nieuwe positionering, hier op onze website.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte