Nieuws

Evoko Naso: all-in-one Room Management oplossing

05-02-2021 10:00

Je vergadering rustig laten verlopen zonder dat er mensen per ongeluk binnenkomen omdat de ruimte dubbel geboekt is of het niet duidelijk is welke meeting er plaatsvindt? Ruimtereservering is hier al jarenlang een bewezen oplossing voor. Evoko’s Room Managers en de nieuwere Liso’s hangen bij veel organisaties al aan de vergaderwand en zijn ingeburgerd in de werkcultuur.

Stel je eigen Workplace Management oplossing samen

De laatste jaren willen we echter steeds flexibeler werken, ad-hoc kunnen wisselen tussen werkplek en vergaderruimte of concentratieruimte, én die snel kunnen vinden. Daarnaast is het van belang om zicht te hebben op wie er in je gebouw aanwezig is en om het gebruik van je faciliteiten te kunnen optimaliseren. Evoko heeft deze trends ook gesignaleerd en speelt daarop in met de Evoko Naso. De Naso is net als de oudere modellen een paneel voor ruimtereservering, maar komt met aanvullende services, Rose, Pepper en Guava, die bij elkaar een complete Workplace oplossing vormen.

Rose: uitgebreide ruimtereservering

Met Rose krijgt de gebruiker extra functionaliteiten die het reserveren van ruimtes nog makkelijker en sneller maken. Zo zoek je met de mobiele app een beschikbare ruimte en helpt de plattegrond je erheen te lopen. Een lunchmeeting? Reserveer ook gelijk wat broodjes bij de catering. Als je de ruimte binnenkomt wordt je mobiele device herkend en hoef je niet handmatig in te checken.

Pepper: reserveren van werkplekken

Is een groot deel van je werkplekken vaak bezet en moeten collega’s lang zoeken naar een beschikbare werkplek? Met Pepper los je dit helemaal op. Collega’s kunnen met de mobiele app, ook vanuit huis of onderweg, hun werkplek reserveren. De plattegrond geeft een goed overzicht van de beschikbare en gereserveerde werkplekken. Zo weet je precies waar je zit en kun je direct naar je werkplek toe. Maar je kunt ook zien waar je collega’s zitten in het gebouw om een werkplek in de buurt te reserveren of hen even op te zoeken. De data die continu wordt verzameld geeft waardevolle inzichten in het gebruik van je werkplekken en in de verdeling over het gebouw.

Guava: digitale bezoekersregistratie

Met Guava wordt het hele proces van bezoekersontvangst geautomatiseerd, van pre-registratie tot het verlaten van het gebouw. De bezoeker wordt automatisch herkend en zijn badge word direct geprint. De contactpersoon krijgt gelijk een melding dat zijn bezoeker gearriveerd is. Met digitale bezoekersregistratie maak je een professionele en gastvrije indruk op je bezoekers. Deze oplossing is bovendien helemaal AVG-proof en maakt het beheren en inzichtelijk maken van je bezoekersstroom eenvoudiger dan ooit.

Optimaliseer jouw werkomgeving met Evoko Naso

Met de Evoko Naso kun je dus zelf bepalen welke services jij nodig hebt om jouw werkomgeving gebruiksvriendelijker, aantrekkelijker en efficiënter te maken. Wil je meer weten of persoonlijk advies?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte