Nieuws

BIS|Econocom één van Europa’s meest belovende Cisco leveranciers

03-03-2021 11:22

Wij vertellen je niets nieuws als we aangeven dat videoconferencing en collaboration momenteel “hot” zijn. Honderden miljoenen (miljarden?) wereldburgers hebben het afgelopen jaar deze technologie omarmd. En eerlijk is eerlijk Covid-19 heeft in drie weken voor elkaar gekregen waar wij al zo’n tien jaar mee bezig zijn, namelijk iedereen overtuigen van de kracht, het gemak én de voordelen van remote overleggen en samenwerken via video.

Eén doel

Juist omdat wij al langer geleden de kracht van videoconferencing en collaboration ontdekten, hebben wij in de voorbije jaren veel tijd, energie en geld geïnvesteerd in onze kennis en vaardigheden op het gebied van videoconferencing en collaboration; o.a. met oplossingen van Cisco. Met maar één doel… jou maximaal te ontzorgen met de beste oplossingen voor jouw organisatie. Wij zijn er dan ook trots op dat het toonaangevende Amerikaanse magazine CIO Review ons heeft uitgeroepen tot één van Europa’s meest belovende Cisco leveranciers van 2021.


Dankbaar en trots

Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom, steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Deze mooie erkenning stemt dankbaar en maakt trots. Wij zijn dankbaar dat wij met onze videoconferencing en collaboration oplossingen van onder andere Cisco heel veel en steeds meer opdrachtgevers kunnen ondersteunen door hun werknemers, klanten en leveranciers visueel en interactief met elkaar te verbinden; zeker nu! Daarnaast ben ik trots op onze specialisten, die al die prachtige projecten hebben gerealiseerd bij kleine en grote organisaties in allerlei sectoren. Stuk voor stuk sterke staaltjes vakmanschap. Dat dit zelfs in Amerika opvalt, is natuurlijk extra speciaal”.

Zelf lezen

Wil jij het artikel in CIO Review (Engelstalig) zelf lezen? Hier vind je de online versie of open/download hier de PDF. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor jou? Zelf ook profiteren van de kracht en voordelen van videoconferencing en collaboration?

Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte