Nieuws

Virtuele Round Table over Back2Office en het Hybride Kantoor

23-04-2021 10:51

Ben jij er ook al mee bezig? Met de vraag hoe jij zorgt voor de juiste faciliteiten om productief en effectief te blijven samenwerken als je collega’s deels weer terugkeren naar kantoor? Want dat er definitief iets is veranderd in onze manier van (samen)werken, is wel zeker. En dat dat impact heeft op de inrichting van onze kantoren en vergaderruimtes ook!

De meeste onderzoeken laten zien dat veel kantoorwerkers blij worden van werkweken waarin ze 1 a 2 dagen remote werken en 3 a 4 dagen op kantoor. De verhouding tussen thuiswerken en werken op kantoor is definitief veranderd. En dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. We praten je graag helemaal bij tijdens onze…

Virtuele Round Table over

Back2Office | Hybride Kantoor

4 en 9 juni 2021 | 10.30 uur – 11.30 uur


Inspiratie door Industry Experts

Zorg dat je erbij bent. Het wordt een interessante, interactieve sessie waarin allerlei aspecten van het hybride kantoor aan de orde komen. Deze keer geen PowerPoint, maar we gaan in gesprek met experts van industry leaders Barco, Logitech en Samsung. Ook schuiven er specialisten op het gebied van desk-/roombooking en ruimteontwerp aan.

Thema’s die aan de orde komen

  • Samenwerken via video
  • Klaar voor ieder platform (Teams, Webex, Zoom etc.)
  • Draadloos content delen
  • Beheer je ruimte en je werkplek
  • Het kantoor als ontmoetingsplek (design)

Dien nu alvast je vraag in

Je kunt natuurlijk tijdens het gesprek vragen stellen aan de experts. Maar je kunt ook je vraag nu al indienen. Dan nemen we die mee in de voorbereiding en weet je zeker dat jouw vraag aan de orde komt en wordt beantwoord. Je kunt je vraag indienen via het aanmeldformulier.

Zien we jou ook 4 of 9 juni online? Reserveer nu je plek op de virtuele tribune.

De Virtuele Round Table heeft reeds plaatsgevonden. Heb je hem gemist? Gelukkig kun je de opname hier terugkijken:

Bekijk de opname

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte