Nieuws

Onze DWDD-tafel geeft een extra dimensie aan jouw livestreams

04-05-2021 12:03

Wil jij een publiek debat organiseren? Huur onze “De wereld draait door tafel”. Nee… het is niet de “echte” DWDD tafel maar wel een tafel met dezelfde opstelling. Met ruimte voor vier gasten aan beide zijden en plek voor de host/presentator aan de kopse zijde. Coronaproof setup nodig? Ook dat kan met deze tafel.

Levendig, interactief en pittig gesprek

De conferentietafel is zo gevormd dat het publiek en de camera’s tijdens de gesprekken altijd zicht hebben op de tafelgasten. Aan de kop van de tafel is een 46 inch scherm ingebouwd voor aanvullende presentaties, branding of video’s. Kortom; of het nu gaat om een live of online event, onze “De wereld draait door” debattafel is de basis voor een levendig, interactief en pittig gesprek.



Van A tot Z geregeld, Aantrekkelijke geprijsd

We verhuren deze debattafel full-service; dus inclusief transport, opbouw en afbouw. Uiteraard kunnen we ook het camerawerk, de regie en een eventuele livestream verzorgen. Bij de verzorging van een compleet webinar kunnen we de tafel zelfs voor een extra aantrekkelijke prijs aanbieden. Wil je graag een (publiek) debat organiseren maar heb je zelf geen geschikte locatie? Ook dat kunnen we voor je regelen.



Check jouw voorkeursdatum

Wil je ook gebruik maken van deze handige, aansprekende oplossing? Check dan meteen of de tafel nog beschikbaar is op de datum van jouw voorkeur en reserveer direct. Dan weet je zeker dat je niet misgrijpt.

Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte