Nieuws

Barco blijft innoveren en lanceert de ClickShare Present (C-5 en C-10)

02-06-2021 11:23

Al jaren is Barco dé markleider op het gebied van draadloos presenteren en conferencen. Nu zet dit wereldwijde A-merk de volgende stap en brengt met de ClickShare Present “perfect draadloos” naar de kantooromgeving en creëert een overtuigende in room experience. De C-5 in kleine ruimtes, de C-10 in (middel)grote ruimtes. Wil jij serieus werk maken van een goed ingerichte, hybride kantooromgeving? Ontdek wat deze nieuwste Barco innovatie jou te bieden heeft.

Interactieve presentatietechnologie in 1 click

In no time deel je jouw content met de andere deelnemers in de vergadering. En jij niet alleen… iedere deelnemer kan dat, ongeacht het device dat gebruikt wordt. Werk je vanaf een PC of Mac? Met de ClickShare button stream je met 1 click de content van jouw keuze naar het centrale beeldscherm. Gebruik je (liever) een laptop, tablet of smartphone? Dan kun je via de ClickShare app je documenten en visuals delen. Wil je meer? De inzet van AirPlay of ChromeCast biedt een naadloze gebruikservaring waar je helemáál blij van wordt.


De belangrijkste eigenschappen op een rij

  • BYOD ondersteuning, compatible met elk apparaat
  • Interactie en samenwerking, touchback, aantekeningen, blackboarding (alleen C-10)
  • Geschikt voor 4K weergave; hoge detailweergave gegarandeerd
  • Management dashboard, analyse en optimaal beheer van al je ClickShares
  • ISO-27001 gecertificeerd, de hoogste standaarden op gebied van (data)veiligheid
  • Optimale netwerkintegratie, via ethernet of WLAN
  • Gratis en eenvoudige updates waarborgen kwaliteit en veiligheid
  • Milieuvriendelijk (A-rating Eco score, gevalideerd conform ISO14021 standaard)

Meetings vol interactie en creativiteit

Profiteer van geavanceerde interactieve functies, waaronder remote weergave van het centrale beeldscherm. Ideaal voor de thuiswerkende collega’s in het hybride kantoor. Beslis zelf wat je deelt en hoe je dat weergeeft (volledig scherm of enkel venster). Zorg voor interactie en stimuleer de creativiteit met annotatie, blackboarding en touch-back-ondersteuning waarmee gebruikers het touchscreen in de ruimte kunnen bedienen. Kortom: de Barco ClickShare C-5 en C-10 zijn speciaal ontworpen om jouw vergaderingen rijker en dynamischer te maken.

In één click klaar voor de toekomst

Regel vandaag nog dat jouw creatieve vergaderingen, brainstorms en discussies met één click winnen aan interactie en creativiteit. Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Ook die zijn maar 1 click bij je vandaan. Een muisklik wel te verstaan.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte