Nieuws

De nieuwe Logitech Rally: wij pakten hem voor je uit (video)

02-06-2021 12:14

De Logitech Rally Bar is een alles-in-één videobar voor middelgrote meetingruimtes. Doordat alle elementen in een superstijlvolle behuizing zijn samengebracht heb je slechts één apparaat nodig voor hybride vergaderingen. De bar is verkrijgbaar in de kleuren graphite (grijs) en off white.

Logitech 4k Rally camera voor haarscherpe en vloeiende beelden

De Logitech 4K Rally camera staat bekend als perfecte videocamera voor vergaderruimtes. Logisch dus dat Logitech juist deze camera heeft gebruikt voor de Rally Bar. De camera brengt met zijn 4K resolutie deelnemers haarscherp in beeld. De combinatie met de AI-zoeker en RightSight technologie zorgt ervoor dat de camera automatisch zo draait dat alle deelnemers goed in beeld zijn. Vloeiend, accuraat en snel. Omdat de camera gebruik maakt van 5x optische zoom, kan deze inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Zes ingebouwde microfoons voor heldere gesprekken

De Rally Bar is voorzien van 6 ingebouwde beamforming microfoons. Door de beamforming zullen de microfoons altijd focussen op de persoon die aan het spreken is. Hierdoor is de spreker altijd duidelijk en helder te verstaan. Bovendien worden harde en zachte stemmen automatisch gelijk getrokken en ongewenst geluid onderdrukt. De ingebouwde microfoons zijn goed voor grotere groepen en hebben een maximaal bereik van 4,57 meter. Is jouw ruimte groter? Dan is deze afstand uit te breiden met de Rally mic-pods.

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden

Ben jij net zo enthousiast over de Logitech Rally Bar als wij? Bestel hem direct in onze webshop. Je hebt de Bar dan morgen al in huis. Het verzenden kost je niks. Betaal je met iDeal? Dan krijg je nog eens 2% korting!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte