Nieuws

Learn Anywhere: ultieme oplossing voor hybride onderwijs (video)

02-07-2021 13:14

Het onderwijs… er zijn niet veel sectoren waar de Covid-19 pandemie zoveel impact heeft gehad als daar. Docenten en leerlingen moesten ineens lessen op afstand geven en volgen. Scholen op alle niveaus moesten een antwoord vinden op vragen als: Hoe zorg je dat lessen doorgaan terwijl (een deel van) de leerlingen thuis zijn? Hoe waarborg je interactie? Hoe houd je leerlingen betrokken? En hoe zorg je dat de kwaliteit van het onderwijs er niet onder lijdt?

Goed nieuws van Logitech

Sommige scholen hebben antwoorden gevonden. Soms naar tevredenheid, soms ook niet. Andere scholen hebben nog altijd geen (permanent) antwoord. Voor alle scholen is er nu goed nieuws. Van Logitech… Met de Logitech Learn Anywhere oplossing kan iedere les in iedere situatie doorgaan; of het lokaal, hybride of helemaal op afstand is.


Totaaloplossing voor afstandsonderwijs

De Learn Anywhere oplossing is ontworpen om iedere manier van lesgeven te ondersteunen en de workflow voor docenten zo eenvoudig mogelijk te maken. De veelzijdige oplossing voor interactief afstandsonderwijs maakt het mogelijk analoge lessen op het whiteboard te combineren met digitale presentaties op datzelfde bord. En doet een deel of de hele klas op afstand mee aan de les? Zij kunnen heel makkelijk via Microsoft Teams de les volgen, inclusief aantekeningen of presentaties, zonder dat de docent het zicht op het bord blokkeert. Innovatieve software zorgt namelijk dat de docent half transparant wordt weergegeven.

Voordelen van Learn Anywhere

  • Scholieren en studenten die remote deelnemen zijn voor- of achterin de klas zichtbaar
  • Maximale betrokkenheid doordat docent én aantekeningen voor remote leerlingen te zien zijn
  • Snelle adoptie doordat het werkt met Microsoft Teams (bekend voor onderwijzers en leerlingen)
  • Les staat klaar op bij binnenkomst docent en wordt met één druk op het bedieningspaneel gestart
  • Combineert een groot, analoog schrijfoppervlak met een interactief projectieoppervlak

Logitech Learn Anywhere in een aansprekende video

Collega Martin Heerlien demonstreert de Learn Anywhere oplossing in de video hieronder:

Meer informatie

Zo wil jij toch ook lesgeven? Onze specialisten kunnen je natuurlijk meer vertellen over deze ideale oplossing voor hybride onderwijs en denken graag met je mee.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte