Nieuws

Sony TEOS: Workplace Management en Narrowcasting in één tool

01-04-2022 10:47

Of je nu beschikt over veel of juist (heel) weinig ruimtes en faciliteiten, het is en blijft belangrijk om het gebruik ervan goed te coördineren. Gelukkig zijn er heel goede oplossingen die in deze behoefte voorzien, zoals TEOS van Sony. Maar het blijft bij Sony niet bij het boeken en beheren van faciliteiten alleen. Nee, Sony TEOS is een van de meest uitgebreide oplossingen voor het managen van de complete werkomgeving.

Behoefte aan faciliteiten die hybride werken supporten

Nu we deels op kantoor werken en deels thuis of vanuit andere locaties (hybride) is er een grote behoefte aan systemen die:

  • zorgen dat we optimaal gebruik maken van de beschikbare vierkante meters.
  • collega's inzicht geven in wie, wanneer en waar op kantoor zijn.
  • de mogelijkheid bieden flexplekken en meeting ruimtes te boeken en te beheren.
  • de juiste inzichten genereren om het gebruik van technologie en omgeving te optimaliseren.
  • mensen op kantoor (visueel) informeren en bij de organisatie betrekken.

Laat je ruimtes en faciliteiten voor je werken

Wij geloven, net als Sony, dat technologie vóór de gebruikers moet werken. Zodat medewerkers zich volledig op hun werk kunnnnen richten. Met TEOS van Sony beheer je alle werkplekken, overlegruimtes en displays vanuit één gebruiksvriendelijk systeem.

Dit begint al bij het reserveren van een werkplek via de app of webportal. Ben je op kantoor en heb je een meetingroom nodig? Dan boek je die heel makkelijk op het kleine display bij de specifieke ruimte, via outlook of met dezelfde app of webportal waarmee je je werkplek hebt gereserveerd. Heel laagdrempelig en altijd voor iedereen beschikbaar.


Sony Bravia; een veelzijdige must-have in je Digital Workplace

Naast Sony TEOS zijn ook de Bravia displays van Sony de ideale keuze voor je Digital Workplace. Deze schermen zijn inzetbaar voor Digital Signage en bewegwijzering maar ook als meeting display. In de overlegruimte deel je via TEOS Connect heel eenvoudig je laptopbeeld met het Bravia scherm. Draadloos natuurlijk.

Daarbij heb je complete controle over alle devices in je gebouw. Je stelt bijvoorbeeld in hoe laat ieder scherm aan en uit moet staan of stuurt een systeemupdate in één keer naar al je displays. Zo werken jij én je apparatuur gelijk veel efficiënter!

Gastvrije en heldere communicatie naar bezoekers en medewerkers

Maar ook voor de registratie van bezoekers en signage kun je op Sony Teos rekenen. Bezoekers melden zich bij binnenkomst eenvoudig aan op een touch scherm. Hun contactpersoon krijgt daar automatisch melding van. Vervolgens helpt interactieve wayfinding gebruikers de plek te vinden waar ze moeten zijn.

Ook beheer je met TEOS vanuit één centrale plek alle displays in je gebouw, en distribueer je de juiste content naar de juiste plaats. Denk aan een corporate movie in de entree, vergaderoverzicht bij de werkplekken en infotainment in de coffee corner.


All-in-one ontzorging

Kortom: met Sony TEOS beheer je je gehele werkomgeving en kunnen jouw medewerkers zich focussen op hun eigen taken. Met TEOS is alles geregeld.

Meer weten? Gratis vrijblijvend advies

Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie? Onze specialisten denken graag mee over jouw specifieke situatie. Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of stuur ons rechtsboven een bericht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte