Nieuws

Gratis QuickScan (MDO)-ruimtes in jouw ziekenhuis

02-07-2021 13:44

Veel organisaties binnen de gezondheidszorg hebben in de afgelopen jaren grote stappen gezet op het gebied van locatie-onafhankelijk (samen)werken. Vóór en tussen individuen, maar ook vóór en tussen teams. En met succes! Want doordat bijv. multidisciplinaire teams snel en eenvoudig bij elkaar kunnen aanschuiven, wordt alle kennis en kunde doeltreffend gebundeld, regionaal, landelijk of zelfs internationaal. Hierdoor krijgen patiënten meer behandelmogelijkheden, betere overlevingskansen en hogere kwaliteit van leven.

Juiste faciliteiten voor krachtenbundeling

Deze bundeling van krachten vraagt om (meer) goed ingerichte multidisciplinaire overlegruimtes die voorzien zijn van de juiste faciliteiten, zodat alle betrokkenen beschikken over de patiëntendossiers, scans, foto’s, lab-uitslagen, onderzoeksresultaten etc. Video mag daarin niet meer ontbreken. Door goede beeldverbindingen en digitale (touch)schermen, waarop content getoond en gedeeld wordt, kunnen alle bij een patiënt betrokken specialismen efficiënt en vlot overleggen. Ook als ze niet fysiek in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Dat scheelt tijd en vermindert de kans op fouten.

Eenvoudige bediening, maximale beveiliging

In een (multidisciplinaire) overlegruimte staat de patiënt en zijn behandeling centraal; niet de presentatieapparatuur. Videoverbinding maken, switchen tussen bronnen, aantekeningen opslaan en draadloos beelden delen... het moet voor iedere deelnemer met één druk op de knop te realiseren zijn. En maximaal veilig natuurlijk. Een centraal bedieningssysteem met handige presets zorgt voor een zorgeloze bediening van alle apparatuur.

Gratis QuickScan van jouw overlegruimtes

Ben je benieuwd naar de status en mogelijkheden van jouw (multidisciplinaire) overlegruimtes? In hoeverre deze klaar zijn voor hybride overleg? Meld je aan voor onze gratis QuickScan! Eén van onze specialisten analyseert op locatie de huidige faciliteiten en schrijft een advies waarin de belangrijkste knelpunten en verbetermogelijkheden worden benoemd. Met deze scan heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kansen.

Meld je nu aan

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte