Nieuws

Online kopen wordt een feest in onze nieuwe webshop

01-09-2021 14:00

Al jaren kun je voor een breed assortiment kwaliteitsvolle audiovisuele producten en kant-en-klare configuraties terecht op onze webshop. Steeds meer klanten zijn inmiddels fan van online kopen bij BIS|Econocom. Niet alleen snel en simpel, ook uiterst voordelig en veilig. Om nog maar te zwijgen van het feit dat dat we in heel Nederland gratis bezorgen én we je bestelling - als je vóór 13.00 uur bestelt - dezelfde dag nog verzenden.

Op alle onderdelen verbeterd

Maar… de klantwensen staan niet stil. En de online technologie ook niet. De hoogste tijd dus om onze webshop volledig te vernieuwen; qua design én qua functionaliteit. Onder de motorkap een volledig nieuwe technologie. Van Magento 1 naar Magento 2. Met alle voordelen van dien… Zo is de lay-out van onze shop frisser en overzichtelijker geworden, zijn de categorieën opnieuw ingedeeld, is de filtertechniek verbeterd en het bestelproces vereenvoudigd. Online shoppen is nu écht een feest!

Hier stopt het niet

Overigens stopt het hier niet. Natuurlijk niet. Wij zullen onze shop blijven ontwikkelen. Daar mag je ons aan houden. Nieuwe producten zullen we toevoegen, een breder assortiment, extra diensten, fantastische acties. Stuk-voor-stuk heel goede redenen om regelmatig terug te komen naar onze online winkel. Laat je lekker verrassen.

Superscherpe openingsaanbieding

Kortom… vanaf nu is online shoppen bij ons nóg leuker. En om de lancering van onze nieuwe webshop voor jou nog feestelijker te maken, profiteer je nu van onze super scherpe openingsaanbieding. De Logitech MeetUp bestel je nu namelijk voor slechts €629. Met deze compacte plug-and-play ConferenceCam tover je iedere (kleine) vergaderruimte in één keer om in een (hybride) videoruimte.

Overtuigd? Nieuwsgierig?

Wacht niet langer. Ga hiernaar onze spiksplinternieuwe webshop. Geniet en profiteer! En als je via iDeal betaalt, geven we je nog eens 2% extra korting!

Bekijk de webshop

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte