Nieuws

Virtuele Back2Office RoundTable met C-Level industry leaders

02-09-2021 14:00

In juni organiseerden we onze eerste RoundTable over Back2Office en het Hybride Kantoor. Een daverend succes. Daarom doen we het binnenkort nog een keer. Maar dan nét iets anders. Nu gaan we in gesprek met onze eigen CEO, Jean Pierre Overbeek, en C-Level Industry Leaders van Barco, Logitech en Samsung over de terugkeer naar kantoor en de uitdagingen die zij ervaren.

Uit de praktijk gegrepen…

We gaan het hebben over tal van onderwerpen waar ook jij iedere dag mee te maken hebt. Ook delen we vanuit een meer strategisch perspectief tips en inzichten over de juiste faciliteiten om productief en effectief te blijven samenwerken als medewerkers (deels) weer terugkeren naar kantoor. Want dat er definitief iets is veranderd in onze manier van (samen)werken, is wel zeker. En dat dat impact heeft op de inrichting van onze kantoren en vergaderruimtes ook!

Virtuele Round Table

Back2Office | Hybride Kantoor
C-Level uitdagingen & antwoorden

6 oktober 2021 | 10.30 uur – 11.30 uur

Inspiratie door Industry Experts

Zorg dat je erbij bent. Het wordt een interessante, interactieve sessie waarin allerlei aspecten van het hybride kantoor aan de orde komen. Deze keer geen PowerPoint, maar we gaan in gesprek met een aantal CEO’s uit het veld. De echte industry leaders van onder andere Barco, Logitech en Samsung.

Thema’s die aan de orde komen

  • Medewerkers faciliteren in een hybride wereld
  • Remote teams aansturen en laten samenwerken
  • Optimale inzet van je vierkante meters
  • Een verantwoorde werkomgeving, zowel thuis als op kantoor
  • De rol van organisaties in een duurzame wereld

Dien nu alvast je vraag in

Je kunt natuurlijk tijdens het gesprek vragen stellen aan de experts. Maar je kunt ook je vraag nu al indienen. Dan nemen we die mee in de voorbereiding en weet je zeker dat jouw vraag aan de orde komt en wordt beantwoord. Je kunt je vraag indienen via het aanmeldformulier.

De Virtuele Round Table heeft reeds plaatsgevonden. Heb je hem gemist? Gelukkig kun je de opname hier terugkijken.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte