Nieuws

ClickShare Conference: profiteer van de scherpe trade-in actie

03-09-2021 11:00

Met de Barco ClickShare Conference kun je niet alleen draadloos content delen, maar maak je ook draadloos verbinding met het beeld en geluid van de vergaderruimte, in combinatie met je favoriete conferencing software. Zo verander je iedere ruimte in één keer in een hybride vergaderruimte, klaar voor Bring Your Own Meeting.

Van je laptop naar de ruimte

Start een videocall op je laptop via jouw vertrouwde platform, zoals Teams, Webex of Zoom, plug de CX button in en je videocall wordt overgenomen door de camera, speakers, microfoon en display in de meeting room. Collega Jeroen Osnabrug maakte op de ISE 2020 al deze vlog over de ClickShare Conference:

Ontdek zelf de voordelen tijdens een virtuele live demo sessie

Zelf eens zien hoe dat werkt? Sluit dan aan bij één van de online demo’s, iedere woensdagochtend om 9:00 uur. In 20 tot 30 minuutjes vertelt een specialist van Barco je precies wat de ClickShare Conference inhoudt en wat het voor jouw hybride organisatie kan betekenen. Je bent in no-time weer helemaal bijgepraat over alle mogelijkheden met de ClickShare Conference. Bekijk hier de data en meld je aan.

Geef je vergaderruimte(s) een upgrade met de trade-in actie

Wil je profiteren van al de extra voordelen van de Barco ClickShare CX en/of de CSE-200+? Dan hebben we nu heel goed nieuws. Je kunt namelijk huidige draadloos-presenteren-oplossing (van Barco, maar ook van heel veel andere merken) bij ons inleveren in ruil voor een bijzonder aantrekkelijke korting op de aanschaf van je nieuwe Barco ClickShare CX en/of CSE-200+.

Hoe hoog die korting is? You’ll find out. Klik hieronder, vul het formulier in en wij vertellen je alles.

JA, ik kies voor de voordelen van de CX en/of CSE-200+

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte