Nieuws

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

05-10-2021 13:15

Traditionele werkplekken hebben plaatsgemaakt voor ontmoetingsplekken waar samenwerken gebeurt in kleine teams; interactief, informeel, kort, krachtig. Samsung ziet dat scherp en biedt met de veelzijdige FLiP een gave oplossing om het beste uit creatieve teams te halen. Natuurlijk 100% geschikt om met meerdere personen tegelijk op te werken. Ideaal voor architecten, designers, industrieel ontwerpers en al die andere creatieve beroepen.

Het beste van twee werelden

De Samsung FLiP is een digitaal flipboard die de eenvoud van een flipover combineert met de dynamiek en voordelen van het digitale tijdperk. Het beste van twee werelden in één apparaat. Ideaal is het oneindige canvas, de mogelijkheid om digitale bronbestanden eenvoudig te betrekken en de optie om brainstorms centraal op te slaan en direct te delen met alle betrokkenen. En over aspecten als gebruiksgemak en beveiliging hoef je niet in te zitten.

Stimuleer ieder creatief proces

De Samsung FLiP stimuleert ieder creatief proces. Uniek is de penseel en brush mode waarmee je inspirerende ontwerpen en zelfs schilderijen maakt. Bijzonder innovatief is de virtuele blazer om de digitale verf snel te laten drogen om daarna te overschilderen.

Ontwerpen, tekenen, schilderen, schrijven… je doet het intuïtief met de FLiP pen. Verander lijndiktes, kleuren en stijlen om alles wat je wilt ter plekke te creëren. Je tekent zelfs met meerdere mensen tegelijk. Gebruik je de pen niet? Dan klik je deze vast aan de zijkant van het scherm om zwerven te voorkomen. Geschreven tekst wis je met één veegbeweging met je hand. Wil je preciezer werken, dan kun je ook met je vinger tekst wissen.

Iedere denkbare bron onderdeel van je brainstorm

Doordat de FLiP compatible is met iOS én Android gebruik je eenvoudig (draadloos) het beeld van een persoonlijke device - telefoon, tablet of laptop. Ideaal om je team(s) te betrekken bij creatieve ideeën. De Samsung FLiP ondersteunt native Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Adobe PDF bestanden. Uiteraard is er ook een internetbrowser aan boord én kun je meer dan 50 templates downloaden om een vliegende start te geven aan je meeting. Heb je een eigen template waar je graag mee werkt? Geen probleem, deze is eenvoudig te uploaden zodat het template altijd beschikbaar is op de FLiP.

Gebruik je eigen software pakket interactief op de flip

Heb je meer wensen? De nieuwe FLiP 85 inch heeft een ingebouwde OPS slot (Open Pluggable Specification) die de poort opent voor externe productivity suites. In dit OPS slot past een OPS-module. Met deze onafhankelijke computer krijgt de 85 inch FLiP er flink wat rekenkracht bij en de mogelijkheid om eigen softwaresystemen te integreren.

Creativiteit in diverse formaten

De Samsung FLiP is verkrijgbaar in een 55, 65 en 85 inch formaat. De 55 en 65 inch Samsung FLiP zijn met een handbeweging een kwartslag te roteren en zowel op een verrijdbare voet als aan de wand te installeren. Wil je midden in een sessie het scherm van positie veranderen? Geen probleem. Het beeld draait automatisch mee zodat alles steeds leesbaar blijft.

Meer weten? Online bestellen?

Neem contact op via 0180 – 486 777 of de contactmogelijkheden rechtsboven als je meer wilt weten over de Samsung FLiP. Of als je een demo wilt in een van onze vestigingen.

Je kunt de FLiP natuurlijk ook online kopen. Eventueel in een bundel met tray en wandbevestiging. Uit voorraad leverbaar, met extra korting én gratis thuisbezorgd.

Naar de webshop

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte