Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

05-10-2021 13:34

Wil jij de cliënten in jouw instelling een prettige leefomgeving bieden zonder het individu uit het oog te verliezen? Samen met onze partners realiseren wij complete IPTV oplossingen die voorzien in én individueel entertainment én ondersteuning bij de zorg. Van hardware en zenderpakketten tot installatie en onderhoud. Ook telefonie kunnen we hierin meenemen.

Persoonlijke afstemming-op-maat

Per patiënt of kamer kan een zenderpakket en internetverbinding op maat worden samengesteld, waarbij het gebruik op ieders individuele wensen en behoeften wordt afgestemd. Door cliënten individueel de keus te geven, erken je niet alleen persoonlijke behoeftes maar vergoot je ook het gevoel van eigenwaarde. Iets wat extra gewaardeerd wordt; juist als je (tijdelijk) niet in je eigen omgeving kunt zijn.

IPTV voor zorgondersteuning

Een tv toestel kan natuurlijk voor veel meer toepassingen worden ingezet dan voor enkel televisie. IPTV leent zich ook uitstekend voor communicatie met cliënten, op zowel individueel- als groepsniveau. Door IPTV te combineren met andere applicaties zijn de mogelijkheden groot. Laat maaltijden kiezen, toon het programma van de gemeenschapsruimte en laat andere huishoudelijke mededelingen zien. En wat te denken van het weergeven van zorgondersteunende content zoals revalidatie-oefeningen en automatische herinneringen voor medicijngebruik. Zelfs met de mogelijkheid om terugkoppeling te geven aan behandelaars.

Audiovisuele specialisten met ervaring in de zorg

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring in de zorg en weten als geen ander met welke uitdagingen de branche te maken heeft. Deze ervaring, gecombineerd met uitgebreide kennis van audiovisuele en IT technologie, zorgen ervoor dat je een gesprekspartner hebt die met je meedenkt en met oplossingen komt die beheersbaar en schaalbaar zijn. Geheel afgestemd op jouw organisatie en binnen het beschikbare budget.

Wil jij ook sparren met één van onze zorgprofessionals? Neem dan contact op via het formulier rechts. Of bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 en vraag naar één van onze specialisten.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte