Nieuws

Ons nieuws en acties in je LinkedIn tijdlijn? Volg ons!

02-11-2021 15:50

De Audiovisuele & ICT branche staat nooit stil. En wij ook niet. Dus hebben we altijd veel te vertellen. Vaak zoveel dat we het niet allemaal kwijt kunnen in onze digitale nieuwsbrief. Wil jij niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwste ontwikkelingen, acties en evenementen? Volg onze company page op LinkedIn en wij houden je op de hoogte.

Acties, events en vacatures

Met grote regelmaat hebben we interessante (kortings)acties voor onze klanten. Acties die ook jouw organisatie veel voordeel kunnen opleveren. Volg ons op LinkedIn, ontvang de acties direct op jouw tijdlijn en profiteer!

Evenementen: online, hybride & fysiek

Wil jij in real live geïnspireerd worden over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Dan zijn onze klantevenementen ideaal. Meerdere keren per jaar organiseren we interessante kennissessies over verschillende relevante onderwerpen. Op jouw tijdlijn word je op de hoogte gebracht van de komende events én meld jij je snel en eenvoudig aan.

Inspirerende projecten

Regelmatig delen we projecten die we gedaan hebben op onze LinkedIn pagina. Op deze manier krijg je een goede indruk van onze oplossingen in de praktijk. Misschien brengt het je wel op ideeën voor je eigen organisatie. Zo wordt jij een AV thought leader binnen jouw eigen organisatie. Wie wil dat nou niet?

Nieuwe producten en oplossingen

Ik noemde het al eerder. Deze branche staat nooit stil. Nieuwe producten en oplossingen worden continu aan het assortiment toegevoegd. Alles met als doel de ideale werkomgeving voor gebruikers te creëren. Wij vertellen graag over de mogelijkheden!

Volg onze company page op LinkedIn en je bent altijd op de hoogte!

Kortom. Wil jij niks missen? En tussen de nieuwsbrieven door ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwste projecten, inspirerende evenementen en spetterende acties? Volg onze company page op LinkedIn en je bent altijd op de hoogte!

Bijkomend voordeel… deel wat jij interessant vindt direct binnen je eigen netwerk. Zo houd je niet alleen je eigen kennis op peil maar ook die van collega’s en vakgenoten.

Meld je gelijk even aan op de BIS|Econocom LinkedIn Company Page.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte