Nieuws

26 januari: RoundTable over het Hybride Gemeentekantoor

30-11-2021 11:50

Door de coronacrisis is online en remote werken in een stroomversnelling gekomen. Met kunst- en vliegwerk hebben Gemeentes het thuiswerken voor medewerkers kunnen faciliteren en die situatie is onder controle. De hybride werkvorm die ontstond toen we weer mondjesmaat naar kantoor konden, beviel veel ambtenaren goed. Na de pandemie zal de wens blijven om meer remote te werken dan ambtenaren voorheen deden.

Optimale combinatie van thuis en kantoor

Medewerkers zullen bewuster nadenken over waarom en wanneer ze naar kantoor gaan. Maar de behoefte om naar kantoor te gaan en collega’s te ontmoeten zal blijven bestaan. De voordelen van thuis en kantoor zullen we steeds meer combineren voor een ideale work-life balance. Daardoor rijst de vraag… Wat móet en kún je nu doen om zowel het kantoor als de thuiswerkplek klaar te stomen voor deze hybride werkvorm?

De behoefte aan kantoorfaciliteiten verschuift

Doordat thuiswerken steeds meer gangbaar is, is de behoefte aan werkplekken op kantoor minder groot. Dat vraagt om een wendbaar huisvestingsconcept met meer variatie in werkvormen. Vorig jaar hebben wij zo’n hybride werkomgeving gerealiseerd met en voor de Rijksoverheid, waardoor Rijksmedewerkers altijd en overal kunnen werken en moeiteloos onderling kunnen communiceren met collega’s en/of partners buiten de Rijksoverheid. We nemen je graag mee langs de elementen die in dit hybride huisvestingsconcept centraal staan tijdens onze…

RoundTable over

Het Hybride Gemeentekantoor

26 januari 2022 | 10.30 uur – 12.00 uur


Thema’s die aan de orde komen

  • Medewerkers faciliteren in een hybride wereld
  • Remote teams aansturen en laten samenwerken
  • Online samenwerken op/met verschillende platforms (Teams, Webex, etc.)
  • Welke collaboration platforms bieden de beste security?
  • Optimale inzet van je vierkante meters
  • Een verantwoorde werkomgeving, zowel thuis als op kantoor

Dien nu alvast je vraag in

Tijdens de RoundTable gaan we met verschillende experts in op hun kijk op de hybride werkomgeving. Je kunt natuurlijk tijdens het gesprek vragen stellen aan de experts. Maar je kunt ook je vraag nu al indienen. Dan nemen we die mee in de voorbereiding en weet je zeker dat jouw vraag aan de orde komt en wordt beantwoord. Je kunt je vraag indienen via het aanmeldformulier.

Je kunt deze RoundTable online volgen. Mochten de richtlijnen het in januari toelaten ben je ook van harte welkom om deze live bij ons in Barendrecht te volgen! Maak jouw keuze bekend in het aanmeldformulier. Zien we jou ook op 26 januari? Reserveer nu je plek.

meld je nu aan

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte