Nieuws

Alle goeds voor 2022! Dit mag je van ons verwachten

10-01-2022 16:00

Bedankt voor het vertrouwen dat we in 2021 van jou kregen! We hebben honderden organisaties mogen helpen met de meest uiteenlopende AV en IT vraagstukken en een grote bijdrage mogen leveren aan de digitalisering van zakelijk Nederland. Ook 2022 zien we met veel vertrouwen, energie en ambitie tegemoet. We gaan door met waar we goed in zijn en doen er alles aan om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Sterke ontwikkeling in videoconferencing en collaboration

De behoefte aan een hybride werkomgeving blijft onverminderd groot. Het aantal oplossingen en services op het gebied van videoconferencing en collaboration groeit met de dag. We hebben in 2021 letterlijk 100.000-en gebruikers in staat gesteld om locatie- en tijdonafhankelijk samen te werken in hun eigen vertrouwde omgeving. Van de meeting room op kantoor tot de persoonlijke werkplek thuis. En ook in 2022 gaan we hier mee door. We zetten de toon, bepalen de standaard.

Meer AV professionals dan ooit langdurig gedetacheerd

De behoefte aan goede AV en IT specialisten is groot. In 2021 hebben meer collega’s dan ooit hun expertise op detacheringsbasis ingezet bij klanten op locatie. Van een paar dagdelen tot 40 uur per week. Veel organisaties willen versneld digitaliseren en een hybride werkomgeving uitrollen. Als je de kennis en/of capaciteit niet zelf in huis hebt, is detachering een perfecte oplossing. Onze professionals hebben de kennis en zetten deze graag voor jou in.

Digitale rondleiding én innovatieve office space configurator

Omdat fysiek persoonlijk contact nog niet vanzelfsprekend was, hebben we onze online services in 2021 sterk uitgebreid. Zo maak je op www.bis.nl/wave een digitale rondleiding door ons experience center en beleef je iedere ruimte in 360 graden, compleet met audio-uitleg van onze specialisten. Wil je weten welke audiovisuele faciliteiten jij voor jouw organisaties nodig hebt en wat het gebruik per maand kost? Met onze Office Space Configurator stel jij in enkele minuten in 3D jouw eigen meeting space, public space of work space samen. Je weet gelijk waar je aan toe bent!

Optimale shop-beleving in volledig vernieuwde webshop

Ook onze webshop hebben we in 2021 volledig in een nieuw jasje gestoken. Meer producten, verbeterde filters, een frisser uiterlijk en het allerbelangrijkste… een nog eenvoudiger bestelproces. Ideaal om je audiovisuele producten direct te bestellen. Snel en voordelig. Ruime voorraad, gratis thuisbezorgd én met extra korting als je via iDeal betaalt. Naast losse producten vind je in de BIS|Econocom webshop ook meerdere kant-en-klare installatiesets.

Ambities voor 2022 zijn minstens net zo groot

Onze ambities voor 2022 liegen er niet om. Dit jaar zetten we sterk in op de ontwikkeling van onze professional services om onze klanten nog verder te ontzorgen en om de gebruikers van onze oplossingen de meest prettige ervaring te bieden. Van monitoring op afstand tot nieuwe training en adoptieprogramma’s. Ook blijven we onze interne processen nauwkeurig monitoren en analyseren om het order en installatieproces verder te optimaliseren. Alles om jouw opdracht nog beter en sneller uit te kunnen voeren.

In onze komende nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Heb je vragen? Wil je meer weten? In gesprek met een adviseur? Bel 0180 – 486 777. Of maak gebruik van het contactformulier rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte