Nieuws

Verkiezingsdebat gemeenteraad streamen? Huur onze mobiele webcaststudio.

11-01-2022 11:39

Wat zijn de gevolgen van de verkiezingen voor jouw gemeente? Wie kies je? Wat zijn de plannen? Veel raadsleden, bestuurders en burgers zijn nu al druk bezig met de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022.Wil jij in aanloop naar de verkiezingen een debat organiseren? Op zo’n manier dat het veilig is voor de deelnemers en dat iedereen die dat wil eenvoudig online kan meekijken? Huur dan onze mobiele webcaststudio; met ruimte voor vier gasten en plek voor een debatleider aan de kopse zijde. De studio kan (tijdelijk), inclusief camera’s en regie, op een locatie naar keuze worden geplaatst.


Levendig, interactief en pittig gesprek

Bij de webcaststudio wordt er een speciale tafel geplaatst die zo is gevormd dat (eventueel) publiek en de camera’s tijdens de gesprekken altijd zicht hebben op de gasten. Aan de kop van de tafel is een 46 inch scherm ingebouwd voor aanvullende presentaties, informatie of video’s. Kortom; of het nu gaat om een live of online gesprek, onze debattafel is de basis voor een levendig, interactief en pittig gesprek.


Van A tot Z geregeld, aantrekkelijk geprijsd

We verhuren deze debattafel full-service; dus inclusief transport, opbouw en afbouw. Onze Event Rental specialisten zorgen ervoor dat alles werkend wordt opgeleverd en op tijd weer weg is. Uiteraard kunnen we ook het camerawerk, de regie en een livestream verzorgen. Wil je graag een debat organiseren maar heb je zelf geen geschikte locatie? Ook dat kunnen we voor je regelen.

Check jouw voorkeursdatum

Zorg dat je je alleen nog maar druk hoeft te maken om de inhoud. Maak gebruik van deze handige, aansprekende oplossing. Check meteen of de webcaststudio nog beschikbaar is op de datum van jouw voorkeur en reserveer direct. Dan weet je zeker dat je niet misgrijpt.

Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte