Nieuws

De nieuwe Samsung FLiP 3, nu vlijmscherp geprijsd in onze webshop

31-01-2022 16:22

Dat de Samsung FLiP de laatste jaren immens populair is geworden is niet zo gek. De Samsung FLiP is een digitale flipover, die door de vele functionaliteiten flexibel inzetbaar is en 100% geschikt om met meerdere personen tegelijk op te werken. Zeker nu we steeds meer in kleine teams werken is de flexibele en interactieve flipover een uitkomst.

De FLiP 3: intuïtieve interactie in een verbeterd jasje

Samsung blijft het populaire FLiP display ontwikkelen en verbeteren. Zo beschikt de FLiP 3 over een sterker geheugen, waardoor bediening van het display sneller en vloeiender aanvoelt. Daarnaast heeft Samsung de FLiP 3 een antibacteriële coating gegeven die de groei van bacteriën tegenhoudt en voorkomt de beschermende folielaag dat het glas bij een ongelukje in scherven barst.

Kortom: medewerkers, docenten en andere gebruikers kunnen zich met een gerust hart richten op wat er op het scherm staat.

Alle denkbare bronnen bij de hand

Doordat de FLiP compatible is met iOS én Android gebruik je eenvoudig (draadloos) het beeld van een persoonlijke device - telefoon, tablet of laptop. De Samsung FLiP ondersteunt native Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Adobe PDF bestanden. Uiteraard is er ook een internetbrowser aan boord én kun je meer dan 50 templates downloaden om een vliegende start te geven aan je les of meeting. Heb je een eigen template of lesmateriaal waar je graag mee werkt? Geen probleem, deze is eenvoudig te uploaden zodat het template altijd beschikbaar is op de FLiP.

Gebruik je eigen software pakket interactief op de FLiP

Heb je meer wensen? De nieuwe FLiP heeft een ingebouwde OPS slot (Open Pluggable Specification) die de poort opent voor externe productivity suites. In dit OPS slot past een OPS-module. Met deze onafhankelijke computer krijgt de FLiP 3 er flink wat rekenkracht bij en de mogelijkheid om eigen softwaresystemen te integreren.

Heel voordelig in onze webshop

En het mooiste is: je bestelt de 75 inch FLiP 3 nu heel scherp geprijsd en op voorraad in onze webshop. Binnen Nederland gratis bij je afgeleverd, als je voor 13.00 uur bestelt wordt hij zelfs de volgende werkdag verzonden! Waar wacht je nog op?


Ik wil de FLiP 3

Wil je liever eerst (nog) meer weten over de Samsung FLiP of specifiek advies voor jouw werkomgeving? Onze specialisten staan voor je klaar.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte