Nieuws

Perfect geluid door akoestische analyse (video)

31-01-2022 10:16

Van huddleroom tot high-end boardroom, elke ruimte verdient de juiste aandacht op het vlak van audio. Een goede weergave van spraak en/of muziek is namelijk een basisvoorwaarde voor succesvolle meetings en bijeenkomsten. Voorkom rondzingende microfoons, weerkaatsingen tegen muren en irritante echo’s door vooraf een uitgebreide akoestische analyse te laten maken.

Zorgvuldig opgesteld audioplan

Onze kennis op het gebied van audio en onze nauwe samenwerking met A-merk leveranciers maken het mogelijk om voor ieder type ruimte – ongeacht de vorm of afmeting - vooraf een akoestisch meting te doen.

Aan de hand van de uitkomsten creëren onze specialisten een zorgvuldig opgesteld audioplan. Uiteraard wordt hierbij ook rekening gehouden met de akoestische eigenschappen van de gebruikte materialen in de betreffende ruimte en kunnen de audiodesigners zelfs onderzoeken hoe het aantal mensen of de relatieve vochtigheid in een ruimte het geluid beïnvloeden.

Audio zoals het hoort

Deze akoestische analyse heeft slechts één doel… ervoor zorgen dat ongewenste echo's en overmatige galm worden voorkomen, de spraakverstaanbaarheid optimaal is en muziek of ander geluid perfect klinkt. Kortom audio zoals het hoort.

Ook het beste geluid in jouw meeting rooms?

Heb je vragen over de audio in jouw meetingroom? Of wil je een akoestische meting laten uitvoeren om de kwaliteit van de audio naar een hoger niveau te brengen? Onze adviseurs denken graag met je mee.

Ga ook voor ongehoord goede audio. Bel ons: 0180 - 486 777 of gebruik het contactblok rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte