Nieuws

SMS Leddy: krachtig communicatiemiddel én state of the art meubel in één

10-02-2022 11:34

Ook in een indoor omgeving wordt steeds vaker LED ingezet voor communicatie en branding. Niet zo gek overigens, want LED is krachtig, inmiddels betaalbaar en of het nu informatief of commercieel is, de boodschap op een ledscherm zie je niet over het hoofd.

Gaaf om te zien dat er ook steeds meer producten op de markt komen waarmee een ledscherm nog veel flexibeler ingezet kan worden én die zorgen voor een volwaardige plek in het interieur. De SMS Leddy is daar een prachtig voorbeeld van.

Altijd de juiste oplossing

De SMS Leddy is een serie behuizingen speciaal ontworpen om een ledwall stijlvol in een interieur te integreren. De serie bestaat uit twee modellen voor montage tegen de muur en een model die geheel op zichzelf staat; de SMS Leddy Free. De Leddy Free is uniek in zijn soort en zorgt voor een andere kijk op het gebruik van LED. Al met al drie prachtige oplossingen waarbij de Leddy Free wel echt de kers op de taart is. Hoe dan ook, dankzij de meerdere stijlvolle modellen is er altijd een goede oplossing voor jouw situatie.

Warme en huiselijke uitstraling

Dankzij de SMS Leddy integreer je jouw ledwall op een oogstrelende manier in jouw interieur. Het elegante Scandinavisch design, met houten afwerking en slanke ingelegde poten, zorgt voor een bijzonder warme en vriendelijke uitstraling. Met de Leddy integreer je een industrieel product bijzonder fraai in een niet-industriële omgeving.

Plaats je ledscherm vrij in een ruimte

Overigens, niet alleen het design is onderscheidend… Het frame is ontworpen om geheel op zichzelf geplaatst te worden. Dat zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheden hebt voor toepassingen met een ledwall. Denk bijvoorbeeld aan een toepassing als scheidingswand of als room devider in jouw wachtruimte. Met de SMS Leddy heb je een krachtig communicatiemiddel en prachtig meubel in één.

Talloze toepassingen

Maar je kunt meer… ook in showrooms waar je tijdelijk een bepaald product extra wilt promoten kun je met de SMS Leddy goed uit de voeten. Na een maand een ander product op een andere plek promoten? Geen probleem! En wat dacht je van je entree, receptieruimte, centrale hal of beursstand? Doordat het frame geheel op zichzelf staat kan deze ook heel gemakkelijk verplaatst worden naar de locatie waar jij op dat moment krachtig wilt communiceren.

Diverse formaten

De SMS Leddy Free is verkrijgbaar voor ledwalls met een diagonaal van 2,75 tot wel 3,5 meter en geschikt voor ledwalls van diverse A-merk fabrikanten, zoals Philips en Samsung.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar de SMS Leddy of wil jij ook profiteren van de voordelen van een ledwall als communicatiemiddel? Bel BIS}Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

We denken graag met je mee.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte