Nieuws

LED oplossingen uit voorraad leverbaar

10-02-2022 13:19

Veel organisaties zijn overtuigd van de vele voordelen van LED als krachtig communicatiemiddel. Outdoor, maar zeker ook indoor. Dat zorgt voor een grotere vraag. Om aan deze toenemende vraag te voldoen, hebben we een groot aantal LED oplossingen (ruim) op voorraad genomen. Bijkomend voordeel is dat we zo de vele leveringsuitdagingen uit de industrie ondervangen en we ook jou snel kunnen voorzien van de juiste LED oplossing.

LED als goed alternatief voor megaprojectie en videowalls

Door de technologische ontwikkelingen komen indoor LED toepassingen binnen het bereik van steeds meer organisaties. De kwaliteit neemt hand-over-hand toe, terwijl de prijs inmiddels competitief is met high-end projectie en videowalls. De lichtopbrengst is ongeëvenaard (en automatisch regelbaar), de kleurechtheid indrukwekkend. Verder lopen geen naden van schermranden door het beeld en heeft LED een lager energieverbruik. De steeds kleinere pixelpitch zorgt ervoor dat ook gedetailleerde beelden en teksten goed leesbaar kunnen worden weergegeven.

LED in openbare gebouwen en kantoren

Talloze toepassingen zijn denkbaar. Overal waar beelden op een groter formaat moeten worden weergegeven biedt LED een goed alternatief voor megaprojectie en videowalls. Met een LED scherm in grote indoor publieke locaties, zoals winkelcentra, bibliotheken, bioscopen, en musea, maak je een verpletterende indruk en breng je iedere boodschap moeiteloos over. Maar ook op kantoor is het indoor LED scherm populair. In boardrooms, bedrijfsrestaurants en entrees wordt steeds vaker LED gebuikt als krachtig communicatiemiddel.

Combineer dynamische video’s met praktische info

Op een indoor LED scherm laat je alle soorten content zien die je wilt. Van tekst tot haarscherpe foto’s en dynamische video’s. Deze visuele hoogstandjes wissel je met narrowcasting software makkelijk af met real-time relevante informatie. Niet alleen over je eigen organisatie, producten, diensten en aanbiedingen maar bijvoorbeeld ook weerinfo, actualiteiten, fileberichten en vluchtinformatie. Precies de juiste informatie op het juiste moment voor jouw bezoekers.

De aandacht van jouw publiek trekken?

LED kun je heel creatief in allerlei formaten en vormen inzetten. Aandacht trekken wordt een stuk eenvoudiger. Heb jij specifieke wensen op het gebied van indoor LED? Of wil je brainstormen over een creatieve eyecatcher binnen jouw organisatie?

We denken graag mee! Bel 0180 – 486777 of neem contact op via het formulier rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte