Nieuws

Vanuit ons NOC houden wij jouw AV & IT infrastructuur in topconditie

02-03-2022 15:17

Audiovisuele & IT oplossingen zijn niet meer weg te denken. Iedere organisatie heeft ze. Soms één of twee, soms vele honderden. En door de recente explosie aan oplossingen voor videocollaboratie, room booking en desk booking worden dat er alleen nog maar meer. Houd jouw oplossingen gezond, laat monitoring en onderhoud aan ons over.

Goede werking van cruciaal belang

De afgelopen jaren is de rol van audiovisuele oplossingen drastisch veranderd. Van nice to have tot absolute must have, van aan de rand van de organisatie tot middenin het hart van het primaire proces. Samen met de IT-oplossingen. Helemaal nu het hybride werken de standaard is en kantoren in rap tempo veranderen van plek om te werken tot plek om te ontmoeten, te overleggen, samen te werken. Juist in zo’n omgeving dragen AV oplossingen hun onmisbare steentje bij; in de overdracht van informatie, door remote werkers 100% te laten participeren en door onafhankelijk van tijd en locatie klanten, leveranciers en collega’s met elkaar te verbinden.

Stabiel, betrouwbaar en gezond

Kortom: zonder IT en AV komen zo'n beetje alle processen stil te liggen. Jouw medewerkers moeten zonder vertraging, zonder problemen en zonder frustratie hun werk kunnen doen. Natuurlijk in een veilige omgeving. Laat dat maar over aan de specialisten van BIS|Econocom. Met stuk-voor-stuk volwassen services als IT security, IT patch management en IT monitoring zorgen zij voor een stabiele, betrouwbare en gezonde digitale werkomgeving; met prima health scores. Zelfs in een tijd van cybercrime, phishing, ransomware, hacks, virussen en datalekken…

Ons NOC, jouw ogen en oren

Een onvoldoende beveiligde én slecht onderhouden Audiovisuele & IT-infrastructuur is zonder twijfel één van de grootste bedreigingen voor het werkplezier, de betrokkenheid, productiviteit, bescherming van persoonsgegevens, winstgevendheid etc. Heel verstandig dus om ze met de genoemde diensten veilig en up-to-date te houden. Maar… wij bieden jou nog meer zekerheid. Vanuit ons NOC (Network Operations Center) bewaakt een team van specialisten jouw systemen; 24/7. Jij kunt je focussen op al jouw andere belangrijke taken en verantwoordelijkheden. Of rustig gaan slapen. Ons NOC, jouw ogen en oren.

Vertrouw op de specialisten van BIS|Econocom

Een gezonde Audiovisuele & IT omgeving? BIS|Econocom zorgt ervoor! Aarzel niet. Voorkom schade. Neem vandaag nog contact op. Wij komen graag en geheel vrijblijvend langs om de meerwaarde van onze diensten toe te lichten.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte