Nieuws

The Wall van Samsung; niet voor iedereen, wel ongeëvenaard mooi

01-04-2022 10:58

Iedereen die hem ziet, is verbaasd. The Wall van Samsung, een microled scherm met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en ongekend formaat; perfecte combinatie van 8k resolutie en een afmeting tot 583 inch (bijna 15 meter). De unieke beeldkwaliteit en diepe zwarttonen zorgen voor levendige en natuurlijke kleuren en een fantastische kijkervaring.



Écht indruk maken op je doelgroepen

De microled-technologie van The Wall biedt ongekende kleurzuiverheid en een breder kleurengamma dan conventionele LED displays. De levendige kleuren zorgen voor een indrukwekkende kijkervaring. Dynamic Peaking zorgt voor een bijzondere helderheid, waardoor de LED wall ook in ruimtes met veel lichtinval duidelijk zichtbare beelden levert. Met The Wall creëer je echt een onvergetelijke beleving bij je bezoekers, klanten of medewerkers.

Perfect voor unieke en creatieve toepassingen

Door het modulaire ontwerp kunnen het formaat, de vorm en de beeldverhouding van The Wall op maat worden aangepast aan jouw unieke ruimte en esthetische wensen. The Wall biedt alle creatieve vrijheid om optimaal gebruik te maken van je ruimte. Of het nu gaat om een grote lobby of een luxe boardroom, een filmzaal of auditorium… met The Wall trek je absoluut de aandacht. Gegarandeerd!

Past naadloos in iedere omgeving

Naast de hoogwaardige technische specificaties is The Wall ook een esthetisch hoogstandje. Het slanke en randloze ontwerp past in iedere omgeving. De omlijsting is naar keuze aan te passen qua kleur en textuur en met de voorgeprogrammeerde Wall Frames, zoals bijv. een prachtige schilderijenlijst, geef je jouw Wall in een handomdraai een unieke uitstraling.

Laat je informeren

Kortom: zowel de kwaliteit als de mogelijkheden van The Wall zijn ongeëvenaard. In iedere omgeving kan deze wall op een indrukwekkende manier ingezet worden. Is dit wat voor jou? Onze specialisten helpen je graag verder!

Neem contact op via 0180 – 486 777 of laat aan de rechterkant jouw vraag achter.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte