Nieuws

ISO27001 certificering garandeert informatiebeveiliging op hoog niveau

09-05-2022 12:32

Bijna iedere dag lees je er wel over of hoor je er van…Organisaties die het slachtoffer zijn geworden van cybercrime. Grote bedragen worden betaald als losgeld om gekaapte systemen weer toegankelijk te krijgen. Met man-en-macht wordt gewerkt om gestolen informatie weer boven water te krijgen en experts worden ingeschakeld om datalekken te dichten. Naast de financiële schade is vaak ook de reputatieschade aanzienlijk.

Eén van de weinigen

Niet gek dus dat informatiebeveiliging in bijna iedere organisatie hoog op de agenda staat. Ook bij ons. Omdat wij onze klanten en onszelf heel serieus nemen, hebben wij veel tijd, geld en resources geïnvesteerd in informatiebeveiliging. En met een positief resultaat… Begin april behaalden wij de internationaal hoog aangeschreven ISO27001 certificering. Daarmee zijn wij één van de weinige audiovisuele & IT specialisten die onze informatie en systemen op zo’n hoog niveau beveiligd hebben.

Onderscheidende dienstverlening

Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom, legt uit dat de ISO27001-certificering onderdeel is van de strategie: “Momenteel zien wij een explosieve toename van cybercrime. Methoden worden slimmer, aanvallen intenser en gevolgen groter. Gevolgen die je natuurlijk wilt voorkomen. Voor onze eigen organisatie, maar niet minder voor al onze klanten, in wiens netwerken wij onze oplossingen integreren. Door ons maximaal te beschermen tegen hacks, ransomware, phishing etc. tillen we onze dienstverlening naar een volgend, onderscheidend niveau”.

Rustig achterover leunen

En nu… zijn we er nu? Gaan wij nu rustig achterover leunen? Nee dus. Wij blijven scherp. Allemaal. Daar mag je op vertrouwen. Wij blijven de richtlijnen volgen én blijven bijdragen aan een cultuur waar kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid én informatiebeveiliging heel hoog in het vaandel staan.

Wil jij ook maximale zekerheid op het gebied van informatiebeveiliging? Kies voor een ISO27001-gecertificeerde Audiovisuele & IT specialist. Kies BIS|Econocom. We staan voor je klaar.

Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte