Nieuws

Super populair, Barco CX. Probeer ‘m nu gratis (Try & Buy)

09-05-2022 12:38

Hybride meetings. Remote werkende collega’s. Collaboration platforms als Microsoft Teams, Cisco Webex en Zoom. Het is geen nieuws dat talloze organisaties momenteel veel van hun bestaande ruimtes (willen) herinrichten om optimaal in te spelen op de nieuwe realiteit.

Van standaard naar hybride

Met de Barco ClickShare CX Conference verander je heel eenvoudig jouw standaard ingerichte meeting ruimtes in een multifunctionele ruimte voor videoconference, collaboration en hybride (samen)werken. Met letterlijk één druk op de knop stream je de videovergadering vanaf je laptop naar het centrale presentatiescherm. Snel, draadloos en veilig. Ook het geluid en de content worden weergegeven via de (standaard) in de ruimte aanwezige apparatuur.

Vrijblijvend proberen

Ben je nog niet overtuigd? Wij wel! Daarom bieden wij – samen met Barco – jou de mogelijkheid om de ClickShare Conference eerst maar liefst 4 (vier!) weken uit te proberen. Daarna besluit je of je hem wilt bestellen of niet. Simpeler kan niet.

  • Ga via onderstaande button naar de Barco actiepagina.
  • Registreer jezelf en laat ons weten welk type ClickShare (Bundel) je wilt proberen
  • Geef ook het adres op waar wij de testunit naar toe moeten sturen
  • Geniet vier volle weken van de kracht en voordelen van Barco ClickShare.
  • Beslis of je een of meerdere Barco ClickShares wilt aanschaffen of niet.
  • Pak de testunit zorgvuldig in en zet hem klaar om te worden opgehaald.

Bundel met Bose of Jabra

Heb je geen ruimtecamera en/of geluidsapparatuur en wil je wél de kracht van de ClickShare Conference ervaren? Bundel hem dan met Bose of Jabra apparatuur. Ook dat kan op Try-and-Buy basis. Het gemak, de kwaliteit, de eenvoud staan garant voor een bijzondere gebruikservaring. Een overzicht van de types en bundels vind je hier.

Wacht niet langer. Test ‘m nu.

Profiteer ook van deze bijzondere actie. Laat je overtuigen. Geheel vrijblijvend. Vraag jouw testunit aan via onderstaande button.

Ik wil een ClickShare (bundel) proberen! 

Heb je nog vragen? Bel dan BIS|Econocom: 0180 – 486777.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte