Nieuws

Kinderafdeling Ikazia krijgt SensiView projectieoplossing

09-05-2022 12:49

Samen met de mensen van Barry Emons heeft BIS|Econocom het personeel en de kinderen op de nieuwe kinderafdeling van het Rotterdamse Ikazia ziekenhuis verrast met een gesponsorde SensiView projectieoplossing. De SensiView helpt enorm om de kinderen op de afdeling op een heel prettige manier voor of na een operatie af te leiden.

Slingers en ballonnen

Bart Donkersloot (commercieel directeur bij BIS|Econocom) heeft de SensiView tijdens een hartelijke en feestelijke bijeenkomst - natuurlijk met koffie en gebak, slingers en ballonnen – overhandigd, waarna Menno Kroon (adviseur bij Barry Emons) een korte demonstratie van de mogelijkheden gaf. Doordat de SensiView op het plafond kan projecteren, kunnen de kinderen vanuit bed genieten van machtige sterrenhemels, speelse wolkenluchten, kleurrijke koralen en leuke filmpjes.Spontane toespraak

Chantal van Nieuwenhuizen, Medisch Pedagogische zorgverlener in het Ikazia ziekenhuis, nam de SensiView in ontvangst; onder toeziend oog van Kees van ’t Zelfde (fondsenwerver) en de voorzitter van de Vrienden van Ikazia, Aart-Jan Witvliet. In een korte, spontane toespraak bedankte ze BIS|Econocom en Barry Emons voor de sponsoring en gaf ze aan het “superfijn te vinden de SensiView op de nieuwe kinderafdeling te kunnen gebruiken”.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte