Nieuws

De AV trends op de ISE, video-interview met onze CEO

30-05-2022 14:04

Eindelijk vond van 10 tot en met 13 mei weer de Integrated Systems Europe (ISE) plaats, na twee keer afgelast te zijn. De beurs was voor de eerste keer in Barcelona, met meer dan 1.250 exposanten. Er heerste een bruisende sfeer, fabrikanten en bezoekers waren blij elkaar weer te kunnen ontmoeten en er waren weer veel mooie AV en IT oplossingen te vinden. In onze video vertelt onze CEO, Jean Pierre Overbeek, hoe hij de ISE heeft ervaren en de trends en ontwikkelingen die hij gezien heeft op de beurs.
Hybride werken is dé trend op ISE 2022

De trend die overheerst dit jaar is de inzet op het hybride werken en het samenbrengen van remote medewerkers en medewerkers op kantoor. Van room- en deskbooking oplossingen tot goede software en infrastructuur om efficiënte (hybride) meetings te faciliteren. Er zijn ook veel nieuwe collaboratie oplossingen te vinden waarmee verschillende videoplatformen bij elkaar gebracht worden. Het is duidelijk dat veel fabrikanten de afgelopen jaren gefocust hebben op de user experience en gebruiksvriendelijkheid van deze technologie.

Kwaliteit van displays en LED walls steeds beter

Uiteraard zie je overal waar je kijkt zowel traditionele displays als immense LED walls. De technologie wordt steeds beter en de toepassingen steeds uitgebreider. Zeker de kwaliteit van LED walls heeft een indrukwekkende sprong vooruit genomen. Je ziet dat LED voor steeds meer toepassingen wordt ingezet, denk bijvoorbeeld aan control rooms en boardrooms. Door de lagere prijzen en makkelijkere installatie en onderhoud nemen LED walls steeds vaker de plaats van videowalls in.

Met AV-as-a-Service profiteer je van de nieuwste technologie

De afgelopen jaren hebben veel organisaties gedwongen hun werkwijze en infrastructuur moeten aanpassen op het hybride werken, waarmee forse investeringen gemoeid zijn. Met AV-as-a-Service faciliteren wij deze technologie tegen een vast maandbedrag. Hierdoor kunnen onze klanten zonder investeringen toch meegaan in de nieuwe manier van werken en hun medewerkers de beste samenwerk- en vergadertechnologie bieden.

Meer informatie?

Is jouw organisatie ook toe aan nieuwe AV en IT oplossingen of wil je de volgende stap zetten naar jouw eigen hybride werkomgeving? Onze specialisten denken graag mee over de beste oplossingen voor jouw situatie.

Neem contact op via de knoppen rechtsboven of bel 0180 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte