Nieuws

Vernieuwde trainingen voorzien in groeiende behoefte

05-07-2022 14:22

Audiovisuele & IT technologie wordt steeds geavanceerder. En hoewel veel audiovisuele oplossingen worden ontwikkeld met een zo intuïtief mogelijk gebruik, zien we in de praktijk tóch dat niet iedereen zich even vertrouwd voelt om de oplossingen te gebruiken. Veel organisaties hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in technologie om hybride en online te kunnen (samen)werken en communiceren. En nog! Die organisaties die niet kiezen voor een trainings- & adoptieplan, lopen een groot risico dat de apparatuur te weinig wordt gebruikt en er alleen maar frustratie en onbegrip ontstaat bij de medewerkers.

Maximaliseer het gebruik en ROI van je apparatuur

Dankzij onze Training & Adoption Services kunnen gebruikers sneller en effectiever met de (nieuwe) apparatuur aan de slag. Ze leren tijdens de training wat ze met de apparatuur kunnen en hoe ze en en ander slim gebruiken. Zo krijgen ze veel meer vertrouwen in het gebruik van de oplossing. Dit zorgt voor een snelle adoptie en frequenter en beter gebruik van de apparatuur. Meer rendement op de investering dus…

De voordelen van onze Training & Adoption Services?

  • Training is afgestemd op de functionaliteit van de oplossing en de behoefte van de gebruikers.
  • Medewerkers leren hoe ze om moeten gaan met de oplossing in het dagelijks gebruik.
  • Gebruikers krijgen de mogelijkheden van de oplossing sneller onder de knie.
  • Naslagwerk over het gebruik van de ruimte en/of de oplossing om later te raadplegen.
  • Zorgt voor de optimale gebruikerservaring en verhoogde tevredenheid bij de medewerkers.

Combineer gebruikerstrainingen met adoptievideo’s

Naast live gebruikerstrainingen helpen korte adoptievideo’s gebruikers om nog even te kijken hoe het ook alweer werkt. Door zo aanvullende een behapbare en toegankelijke instructie aan te bieden, neemt het gebruik van de oplossingen verder toe, daalt de foutenkans én vermindert de belasting op je IT afdeling.

Kortom: met de juiste basiskennis profiteren je gebruikers pas écht van alle mogelijkheden en voordelen van moderne AV & IT technologie en wordt het gebruiksplezier alleen maar groter.

Profiteren van onze trainingen

Meer weten over onze Training & Adoption Services? Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact op. Onze specialisten bekijken graag samen met jou welke Training & Adoption Services het best bij jouw organisatie passen.

Laat je bericht of vraag achter via de knop rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte