Nieuws

Innovatie! Evoko Kleoo voegt dimensie toe aan deskbooking

05-07-2022 14:29

De Kleeo van Evoko is een complete en slimme desk manager met een persoonlijk tintje. Het is zijn taak om iedereen te laten weten welke werkplek beschikbaar is, ingecheckt is of is gereserveerd. Reserveer je favoriete werkplek, verminder stress en verhoog productiviteit. Kleeo desk manager voegt echt waarde toe aan de moderne werkplek.
Verzekerd van je werkplek met Kleoo Desk Manager

Hybride werken heeft binnen veel organisaties zijn intrede gedaan. Werkgevers én werknemers zijn inmiddels massaal overtuigd van de voordelen van deze flexibele manier van werken. Maar deze flexibiliteit geeft bij veel hybride werkers ook onzekerheid. Onzekerheid of er wel een werkplek voor hen beschikbaar is in de buurt van directe collega’s of teamgenoten. Evoko Kleoo speelt hierop in met een klein, stijlvol schermpje op je bureau, gekoppeld aan je reserveringssysteem. Met de mobiele Evoko app reserveer je heel eenvoudig – en voor iedereen zichtbaar - een beschikbare werkplek; vooraf, bij aankomst of ad-hoc.

Kleoo maakt Workplace Management compleet

Met de Kleoo is het pakket met Workplace oplossingen van Evoko compleet. Naast de bekende Evoko Liso en Naso room booking systemen biedt Evoko ook een Visitor management applicatie. Met dit drietal in huis geef je zowel bezoekers als collega’s een fantastische beleving, van aankomst tot vertrek.

Unieke room booking trade-in korting

Heb je al een room booking systeem maar is het tijd voor een upgrade? Je profiteert tijdelijk van een aantrekkelijke trade-in korting van maar liefst 21% op de Naso Room manager. Ruil je oude room panels van ieder merk in en profiteer nu van deze unieke actie!

naar de trade-in pagina

Meer informatie of persoonlijk advies?

Maken jouw medewerkers zich zorgen of hun favoriete werkplek nog wel beschikbaar is? En wil je graag inzicht in de bezetting van je werkplekken? Dan is de Kleoo desk booking oplossing misschien wel precies wat jouw organisatie nodig heeft. Onze specialisten adviseren je graag.

Neem contact op via de knop rechtsboven of bel 0180 – 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte