Nieuws

As-a-Service als oplossing voor financieringsmoeilijkheden mkb

05-07-2022 15:10

Het mkb staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De hoge energieprijzen, de schaarste van grondstoffen, personeelstekorten en koopkrachtdaling komen ook op het bord van deze ondernemers en vragen om investeringen in digitalisering, robotisering en verduurzaming. Maar het blijkt lastig om aan financiering te komen. Dit blijkt uit een artikel van RendementOnline n.a.v. een onderzoek dat is uitgevoerd door SRA, de netwerkorganisatie van accountantskantoren.

Financiering wordt steeds lastiger

De financieringsproblemen zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers in een negatieve spiraal komen met weinig perspectief om deze te doorbreken. Want voor toekomstgericht ondernemen is investeren in innovatie en digitalisering een must. Het zorgt voor nieuwe kansen, efficiëntie en slimmere werkprocessen, voor een betere aansluiting op de verwachting van klanten en leveranciers én voor een beter imago als werkgever. Onmisbaar in deze tijde van arbeidskrapte.

As-a-Service kent alleen maar voordelen

Juist de financieringsuitdagingen maken de As-a-Service oplossingen interessanter dan ooit. As-a-Service zorgt voor een veel lagere initiële investering, geen onvoorziene servicekosten, minder risico, meer flexibiliteit en betere schaalbaarheid. In wezen levert aaS financiële duurzaamheid, flexibele technologie, hardware-implementatie én een krachtig servicepakket… en dat allemaal in ruil voor een voorspelbare maandelijkse betaling.

AV-as-a-Service voor slimme kantoren

Wat voor As-a-Service geldt, geldt natuurlijk ook voor AV-as-a-Service. Audiovisuele & IT technologie is onmisbaar binnen ieder bedrijf. Betere communicatie, professioneler informatie delen, efficiënter presenteren en vergaderen én meer mogelijkheden tot (internationale) samenwerken. Kortom; digitale innovatie zonder grote investeringen. Met AV-as-a-Service beschik je steeds over de modernste technologie, zonder deze zelf aan te schaffen.

Ook groeien zonder grote investeringen?

Wil jij ook jouw organisatie verder laten groeien zonder grote kapitaalinjectie? Samen met jou denken we na over de benodigde apparatuur, omgevingsfactoren, toekomstige ontwikkelingen, vervanging van technologie, onderhoud, trainingen etc. En dat allemaal… op basis van een vast bedrag per maand!

Meer weten? Vrijblijvende afspraak? Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte