Nieuws

BIS|Econocom Logitech European Partner of the Year

05-07-2022 15:20

Tijdens een sprankelende gala-avond in Montenegro is BIS|Econocom op woensdag 8 juni 2022 door Logitech uitgeroepen tot SMB Partner of the Year Europe. Wat een aantal jaren geleden kleinschalig, maar vol ambitie begon, is inmiddels uitgegroeid tot een meer dan volwaardig partnership.

Innovatie, veelzijdigheid en respect

Bart Donkersloot, sales director bij BIS|Econocom, zegt over Logitech: “Wij hebben het voorrecht met veel toonaangevende merken samen te werken. Logitech is daar zeker één van. Als ik onze relatie met Logitech moet typeren, dan doe ik dat met de woorden innovatie, veelzijdigheid en respect. De eerste twee spreken redelijk voor zich, maar “respect” verdient een toelichting. Er is respect voor onze klanten, we respecteren elkaars eigenheid en belangen én er is respect voor gebruiker én milieu.”

Toegevoegde waarde en voordelen

Gelet op de innovatiekracht, het veelzijdige portfolio en de respectvolle werkwijze van Logitech is het niet verwonderlijk dat veel van onze pré-sales consultants en accountmanagers de toegevoegde waarde en voordelen van de Logitech oplossingen met overtuiging en veel enthousiasme bij hun opdrachtgevers introduceren. Het maakt daarbij niet uit of het een all-in-one videobar betreft, een Logitech Tap Room Solution en/of de onlangs geïntroduceerde LogiDock… we zijn niet voor niets Logitech Partner of the Year geworden.

LogiDock, een video zegt meerVragen? Meer informatie? Advies?

Wil jij advies over hoe jij maximaal profiteert van de kracht en veelzijdigheid van Logitech? Onze specialisten staan voor je klaar. Ze denken graag vrijblijvend mee.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte