Nieuws

The Vital Workplace | Inspiratiesessie met Peter Blangé en Juul van ‘t Hooft

29-08-2022 14:58

Jouw gezondheid. En de gezondheid van jouw collega’s. De afgelopen decennia komt daar steeds meer aandacht voor. Een trend die zich in de laatste jaren versnelt. En dat is goed! Je kunt je eigen gezondheid en die van je collega’s niet hoog genoeg waarderen. Geen wonder dat in meer en meer organisaties gezondheid en vitaliteit hoog op de agenda staan.

Alleen… hoe bevorder je gezondheid en vitaliteit? Aan welk knoppen draai je? Zijn er best practices? Is er technologie die je ondersteunt? Wat doe je? Waar begin je? Deze en andere hyper actuele vragen beantwoorden we tijdens onze:


Inspiratiesessie The Vital Workplace

Woensdag 9 november 2022
10.00 – 13.00 uur, inclusief lunch
The wAVe Barendrecht


Een greep uit de agenda

  • Gezonde collega’s in een vitale organisatie; hoe dan?
  • Out-of-the-box… prikkelende concepten die welzijn bevorderen
  • Hoe hybride audiovisuele technologie vitaliteit bevordert
  • Wonderful AV experiece tijdens inspirerende rondleiding
  • Heerlijke, gezonde ;) lunch uit onze eigen keuken

Olympisch kampioen en gediplomeerd Vitaloog®

Om al die vragen te beantwoorden, vliegen we twee experts in. Peter Blangé is directeur van Rotterdam Topsport, de organisatie die uitvoering geeft aan het (top)sportbeleid van Rotterdam. Hij is recordinternational, oud-volleybalbondscoach én Olympisch kampioen. Als spelverdeler én aanvoerder stond hij mede aan de basis van de Olympische volleybaltitel in 1996 in Atlanta, USA. Juul van ’t Hooft is innovatiemanager bij de Rijksoverheid. Als gediplomeerd en geregistreerd Vitaloog® is hij dé inspirator achter vernieuwende voedings- en ontmoetingsconcepten die gezondheid en vitaliteit bevorderen en verzuim(kosten) verminderen.

Wacht niet, meld je aan, laat je inspireren

Vind jij gezondheid en vitaliteit ook belangrijk? Wil je je laten inspireren door twee topexperts én door een gave rondleiding? Collega-beslissers ontmoeten tijdens een heerlijke lunch? Kom 9 november naar Barendrecht. In één ochtend weet je alles. Meld je nu aan.

Ja, inspireer mij! 

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte