Nieuws

Wij vieren 10 jaar Barco-BIS met super aantrekkelijke trade-in

29-08-2022 15:06

2012. Een jaar met 366 dagen. Het jaar waarin Rutte-1 viel, prins Friso verongelukte, André Kuipers terugkwam op aarde én de Costa Concordia zonk bij het Italiaanse eilandje Giglio. Maar… 2012 was ook het jaar waarin Barco de ClickShare introduceerde en daarmee de prille samenwerking met BIS tot grote hoogten stuwde. En dát vieren we nu. 10 jaar later!

Revolutie in draadloos presenteren

De introductie van de ClickShare betekende zonder overdrijven een revolutie op het gebied van draadloos presenteren. Het installatiegemak, het gebruiksplezier, de kwaliteit, de schaalbaarheid en de veiligheid... de ClickShare overtrof in die tijd alle andere systemen; en nog! Niet verwonderlijk dat Barco en BIS samen inmiddels vele honderden organisaties en tienduizenden gebruikers hebben geholpen door de realisatie van de perfecte infrastructuur voor eenvoudig bedienbare en kwalitatief hoogwaardige draadloze presentaties. Ook met de nieuwste standaard typen, de C-5 en C-10.

Een grote stap verder: de ClickShare Conference

Begin 2020 – vlak voor de coronacrisis – introduceerde Barco de volgende revolutie; nu op het gebied van draadloos videovergaderen: de ClickShare Conference serie, de CX-20, CX-30 en CX-50. Hoe het werkt? Start een videocall op je laptop via jouw vertrouwde platform, zoals Teams, Webex of Zoom, plug de CX button in en je videocall wordt overgenomen door de camera, speakers, microfoon en display in de meeting room. Je hebt in één klap een platformonafhankelijke en gebruiksvriendelijke conferencing oplossing.

Aantrekkelijke trade-in actie. Dubbel feest!

Wil je profiteren van al de extra voordelen van de Barco ClickShare C-5/C-10 en de ClickShare CX. Dan hebben we nu heel goed nieuws voor je. Je kunt namelijk je huidige draadloos-presenteren-oplossing (van Barco, maar ook van heel veel andere merken) bij ons inleveren in ruil voor een stevige, bijzonder aantrekkelijke korting op de aanschaf van de nieuwste Barco ClickShare generatie; of dat nou je eerste, tweede of tiende ClickShare is, dat maakt niet uit. De korting is voor jou.

Hoe hoog die korting is? You’ll find out. Vul dit formuliertje in en wij vertellen je alles.

Ik wil ook profiteren!

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte