Nieuws

Hét alles-in-één docking station voor jouw thuiswerkplek

31-08-2022 14:06

Nu veel medewerkers regelmatig thuis (blijven) werken, is het belangrijk dat zij een goed ingerichte, fijne en ergonomische thuiswerkplek hebben waar ze gefocust en met plezier kunnen werken. Een rommelige werkplek, te veel geluid (zeker tijdens videomeetings) en ongebruiksvriendelijke apparatuur zijn contraproductief en moeten vermeden worden. Logi Dock is de oplossing.

Plug-and-play thuiswerk efficiency

Logi Dock is een alles-in-één dockingstation dat de inrichting van ieder thuiskantoor een heel stuk eenvoudiger maakt en thuiswerkers helpt efficiënter en productiever te werken. De Logi Dock brengt de speaker, microfoon en bediening van je videomeetings samen in één stijlvol apparaat. Sluit je laptop en monitor aan en begin direct met je videovergaderingen en/of andere werkzaamheden. Het maakt niet uit welk collaboration platform je gebruikt. Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom…? Het werkt direct.

In één minuut weet je alles (video)

Op de ISE2022 presenteerde Logitech deze thuiswerksuperheld en wij maakten er een video over, bekijk hem hieronder.

Verbind alles met dit alles-in-één docking station

Logi Dock is eenvoudig te installeren en gecertificeerd voor alle toonaangevende videoconferentie & -collaboration platforms. De Dock kan tot wel vijf USB-apparaten en twee monitoren verbinden en opladen en vervangt onnodige opladers en stroomkabels. Of je nu een Mac, PC of Chromebook™ gebruikt, Logi Dock stroomlijnt je thuiskantoor en zorgt voor een overzichtelijke, opgeruimde werkplek. Wat jij daarmee opschiet? Meer plezier, meer focus, meer efficiency, meer productiviteit.

Volledige controle over je vergaderingen

Via de Logi Dock bedien je – zoals al even opgemerkt - heel eenvoudig je videomeetings. Dankzij de kalenderintegratie (die werkt met Office 365 en Google Calendar) hoef je maar één knop in te drukken om deel te nemen aan de vergadering. Met de demp-, volume- en videoknoppen bedien je heel simpel en snel je microfoon, camera en audio. Echt heel fijn!

Beheer op afstand met Sync

Natuurlijk wil jouw IT-beheerder wel zicht hebben op al deze apparatuur en (probleemoplossende) handelingen uitvoeren. Logitech Sync biedt een veilige en schaalbare aanpak om Logitech-apparaten op afstand te beheren, firmware bij te werken, bepaalde functies in- of uit te schakelen en problemen op te lossen. Met Logitech Sync beheer je zowel persoonlijke apparatuur als oplossingen voor vergaderruimtes vanuit één omgeving.

Bestel de Logi Dock nu in onze webshop

Ook overtuigd van de voordelen van de Logi Dock? Bestel hem snel en eenvoudig in onze webshop. Voor 13:00 besteld en op voorraad, dezelfde werkdag verzonden. Wil je eerst meer weten? Vrijblijvend advies? Gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven of bel 0180 – 486 777

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte