Nieuws

BIS|Econocom wordt Platinum Lydis Partner

02-09-2022 10:26

Goed nieuws! Lydis heeft ons recent officieel benoemd tot Platinum Lydis Partner. Een prachtige stap in onze samenwerking en een erkenning voor de proactieve, deskundige en onderscheiden manier waarop wij onze opdrachtgevers adviseren.

Populaire MS Teams Rooms

Lydis is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van de super populaire MS Teams rooms en video conference systemen. Dat komt vooral doordat zij Platinum Distributor zijn van de veelzijdige Yealink oplossingen. Met Lydis aan onze zijde bieden we jou een nog completer aanbod op het gebied van collaboration, videoconference en hybride werken.

Yealink Microsoft Solution Certified Sales Specialists

Al onze sales collega’s hebben minimaal het Yealink Mircrosoft Solution Certified Sales Specialist certificaat behaald. Dat betekent dat ze heel veel kennis hebben over de Yealink producten en jou perfect kunnen adviseren over deze collaboration oplossingen. Maar ook over de integratie in het bedrijfsnetwerk en over de koppeling met andere systemen kunnen we uitstekend meedenken.

Hoog service en supportniveau

Lydis en Yealink hechten net als BIS|Econocom heel veel waarde aan kennis en support. Met een goed getraind team en een professionele helpdesk kunnen we voor iedere situatie een juiste oplossing bedenken. Van kleine sets tot geavanceerde internationale systemen.

Meer informatie?

Wil jij meer weten over de Yealink oplossingen? Sparren met één van onze collega’s?

Bel 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte