Nieuws

TEOS Lite: Plug-and-play Signage en Room booking voor het MKB

30-03-2023 14:40

Sony heeft met TEOS een veelzijdige oplossing voor het managen van complete werkomgevingen in de markt gezet. Veel organisaties profiteren inmiddels van de voordelen van het uitgebreide platform. Voor MKB-ers is de TEOS oplossing vaak net iets teveel van het goede. Speciaal voor hen lanceert Sony een nieuwe oplossing: Sony TEOS Lite.

In een mum van tijd aantrekkelijke content

TEOS Lite combineert kant-en-klare mogelijkheden voor Digital Signage en Room booking met heel eenvoudige installatie en intelligent beheer. Vanaf je mobiele telefoon of desktop heb je altijd toegang tot het cloud gebaseerde platform. Met meer dan 100 sjablonen tover je in een mum van tijd bijzonder aantrekkelijke content op je informatieschermen en roompanels. Denk aan een corporate movie in de entree, vergaderoverzicht bij de werkplekken en infotainment in de coffee corner.

Efficiënt gebruik en beheer van meeting rooms

Niet alleen voor beheerders is TEOS Lite een verrijking van de werkomgeving. Ook voor de gebruikers biedt digitale ruimtereservering natuurlijk veel voordelen. Doordat in één oogopslag duidelijk wordt of een ruimte beschikbaar is (of niet) voorkom je onnodige frustraties, stress over beschikbaarheid en/of onderbrekingen van vergaderingen. Via Outlook of Google Calendar vind en reserveer je snel een vergaderruimte met de faciliteiten en capaciteit die je nodig hebt. Bovendien krijgen beheerders een schat aan informatie over het gebruik van je vergaderruimtes.

Meer weten? Gratis vrijblijvend advies

Kortom: TEOS Lite is dé oplossing voor kleine en middelgrote organisaties die een functioneel en eenvoudig beheersbaar platform voor intelligente Digital Signage en Room Booking zoeken. Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie?

Onze specialisten denken graag mee over jouw specifieke situatie en geven vrijblijvend advies.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of stuur ons rechtsboven een bericht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte