Nieuws

Hoogste Samsung partner status voor BIS|Econocom

29-09-2022 14:43

Begin september was er reden voor een feestje. Toen werd BIS|Econocom benoemd tot Samsung Platinum Partner; de hoogste partnerstatus voor AV & IT integrators. Je begrijpt dat we supertrots zijn op deze erkenning. En we zijn heel dankbaar dat we onze klantwensen kunnen invullen met de hoge kwaliteit displays van deze wereldwijd toonaangevende fabrikant!

Twintig jaar samen succesvol

Het is al bijna 20 jaar geleden dat BIS|Econocom (toen nog BIS) een samenwerking aanging met Samsung Electronics in de Benelux. Sinds het begin is de samenwerking tussen de grootste AV & IT system integrator in de Benelux en de wereldmarktleider op o.a. het gebied van zakelijke displays zeer succesvol. Niet gek dus dat wij de hoogste partner status door Samsung toegekend kregen.

Hoog niveau kennis en vaardigheden

Onze status als Samsung Platinum Partner onderstreept dat wij aantoonbaar de juiste kennis en kunde in huis hebben voor advies, integratie en onderhoud van de optimale infrastructuur voor tal van toepassingen met beeldweergave. Van narrowcasting schermen tot outdoor displays en van LED walls tot wayfinding totems. Daarnaast is BIS|Econocom een gedegen gesprekspartner, die ook nog eens de kwaliteit en veelzijdigheid van de Samsung oplossingen kan waarborgen; zowel tijdens het implementatieproces als daarna.

Toonaangevende professional display fabrikant

Samsung loopt nog steeds voorop in de display technologie. De toonaangevende rol die Samsung speelt op de digitale display markt hebben ze te danken aan de continue introductie van nieuwe producten en technologie├źn. Zeker wat betreft de Samsung Professional Displays die niet alleen voldoen aan, maar ook anticiperen op de eisen van klanten in allerlei uiteenlopende toepassingen.

Samsung, bedankt voor de mooie award!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de keuze van displays? Neem dan contact op met BIS|Econocom. Gebruik het contactblok rechtsboven of bel : 0180 - 486 777 .

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte