Nieuws

Compleet nieuwe AV en tóch extra budgettaire ruimte?

29-09-2022 14:46

Het bedrijfsleven staat voor grote uitdagingen. De hoge energieprijzen, de schaarste van grondstoffen, personeelstekorten en koopkrachtdaling komen ook op het bord van ondernemers. En dat terwijl veel organisaties gedwongen zijn hun werkwijze en infrastructuur aan te passen op het hybride werken. Met AV-as-a-Service realiseer je voor jouw gebruikers de beste samenwerk- en vergadertechnologie. Zonder grote investeringen.

Toekomstgericht ondernemen

Het huidige economische klimaat dwingt organisaties – ongeacht branche of grootte - te reageren en kritischer dan ooit te kijken naar grote investeringen. En dat terwijl voor toekomstgericht ondernemen investeren in digitalisering een must blijkt te zijn. Het zorgt voor nieuwe kansen, efficiëntie en slimmere werkprocessen, voor een betere aansluiting op de verwachting van klanten en leveranciers én voor een beter imago als werkgever. Onmisbaar in deze tijde van arbeidskrapte.

Modernste technologie zonder deze aan te schaffen

In een tijd waarin onzekerheid groter is dan ooit is dit hét moment om AVaaS te omarmen. AV-as-a-Service biedt digitale innovatie zonder grote investeringen. Met AV-as-a-Service beschik je steeds over de modernste technologie, zonder deze zelf aan te schaffen. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hebt verder nergens omkijken naar. Kortom AVaaS is het beste van twee werelden… je profiteert van de vele voordelen van het hybride werken én houdt liquide middelen beschikbaar voor investeringen in verkoop en leadgeneratie, R&D en kritische operationele uitgaven.

Ook groeien zonder grote investeringen?

Wil jij ook jouw organisatie verder laten groeien zonder grote kapitaalinjectie? Samen met jou denken we na over de benodigde apparatuur, omgevingsfactoren, toekomstige ontwikkelingen, vervanging van technologie, onderhoud, trainingen etc. En dat allemaal… op basis van een vast bedrag per maand!

Meer weten? Vrijblijvende afspraak? Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte