Nieuws

Actie! 21% korting op Evoko Room & Desk booking.

02-11-2022 15:21

Heb jij een ruimtereserveringssysteem dat niet meer van deze tijd is? Wil je het voor jouw collega’s makkelijk maken om hybride te werken? Maar wil je tegelijk de controle houden over het gebruik van het kantoor? Ja? Maak dan gebruik van de Evoko Trade-In actie! Met maar liefst 21% korting op een nieuw Room en Deskbooking systeem was upgraden naar de nieuwste technologie nog nooit zo aantrekkelijk!

Vrijheid en flexibiliteit

Onze manier van werken is definitief veranderd en om het gebruik van faciliteiten zoals meeting rooms, bureaus en parkeerplaatsen in goede banen te leiden kun je niet zonder een professioneel Room & Desk booking tool. Hiermee geef je jouw medewerkers de vrijheid en flexibiliteit die zij nodig hebben en hou je als beheerder altijd inzicht en controle over het gebruik van je kantoor.

Compleet systeem voor Workplace Management

Het Zweedse Evoko richt zich al vanaf 2010 volledig op oplossingen voor het reserveren en beheren van faciliteiten op en rondom het kantoor. Wat begon met de Evoko Room Manager is uitgegroeid tot een stijlvolle range producten, inclusief bijpassende software, voor Workplace Management in de breedste zin. Van standaard room booking tot aan 3D mapping, desk booking en bezoekersregistratie. Voor iedere organisatie heeft Evoko de juiste oplossing, met als groot voordeel dat deze heel eenvoudig op en af te schalen is. Je betaalt nooit voor toepassingen die je niet gebruikt.

Nu met 21% korting

Met deze trade-in actie is het dus heel erg voordelig om je Room en Desk booking naar een hoger niveau te brengen. Met alle voordelen voor je medewerkers! De actie is geldig t/m 31 december, dus wees er snel bij.

Neem vandaag nog contact via 0180 – 486 777 of de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte