Nieuws

BIS|Econocom wint Cisco Collaboration Partner of the Year award

02-11-2022 15:25

Tijdens de Cisco Partner Awards ceremony is BIS|Econocom uitgeroepen tot Collaboration Partner of the Year 2022! Cisco geeft ons deze Award vanwege onze rol als dé specialist op het gebied van collaboratie oplossingen. Wij zijn trots op deze erkenning en ervaren deze Award ook als een bevestiging van onze strategische keuzes en ambities.

Specialist audiovisuele transformatie

“BIS|Econocom bewijst keer-op-keer dé specialist te zijn op het gebied van audiovisuele transformatie. Ze richten elke ruimte in met oplossingen van de beste kwaliteit. Niet alleen is de achterkant goed geconnecteerd en beveiligd maar de ruimte ziet er ook nog eens prachtig en professioneel uit. Van 1-op-1 ruimtes tot grote vergaderzalen, het klopt altijd! Dankzij hun specialisme zorgen zij voor de beste en veiligste collaboratieve Cisco oplossingen. Het is fantastisch om te zien dat je, als niet traditioneel Cisco partner, zo’n positie in de markt weet te krijgen”, aldus Edwin Prinsen, Managing Director van Cisco NL, tijdens de uitreiking.

Erkenning voor de medewerkers

Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom, is trots op deze erkenning: “Dat een van de grootste IT-bedrijven ter wereld onze organisatie voor de 2e keer in drie jaar erkent als de beste partner op ons vakgebied, is een enorme erkenning voor onze medewerkers. Hun kennis, kunde en inzet maken elke dag het onderscheid. Ook al omdat Cisco ook één van de front runners is op Collaboration gebied, en nog heel recent weer talloze innovaties heeft aangekondigd. En dan heb ik het nog niet over het feit dat Cisco sinds half oktober een Microsoft Certified partner is. Ik kan niet wachten om onze bestaande en nieuwe klanten te ondersteunen met ál die nieuwe mogelijkheden”.

Meer informatie over de oplossingen van Cisco?

Benieuwd hoe onze kennis van deze oplossingen kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bel BIS|Econocom op 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte