Nieuws

Productnieuws: de Sharp/NEC WD551 collaboration display

02-11-2022 15:31

Dat Sharp en Microsoft samen displays voor optimale samenwerking kunnen ontwikkelen bewezen zij al met het Windows Collaboration Display. Dit gebruiksvriendelijke en innovatieve display zorgt al vanaf de introductie in 2019 voor veel interesse en enthousiasme. Nu brengt Sharp/NEC zij opvolger, de NEC MultiSync® WD551, op de markt, een alles-in-één collaboration display voor moderne vergaderruimten.


Optimaliseer je vergaderruimtes voor BYOM

Sharp/NEC's Windows Collaboration Display MultiSync® WD551 is perfect om spontaan bij elkaar te komen. Via één kabel wordt je laptop met het grote scherm verbonden én connectie gemaakt met de camera, microfoon en audio. Door twee USB-C-ingangen kunnen zelfs twee personen tegelijk een laptop aansluiten en kan er probleemloos tussen gebruikers worden geschakeld. Het collaboration display werkt naadloos samen met bekende Microsoft tools en de meest gebruikte videoplatformen. Je laptop wordt ook meteen opgeladen, handig!

Verbeter de kwaliteit van je kantoor met IoT-sensoren

Dankzij geïntegreerde Internet of Things-sensoren (IoT) wordt efficiënt gebruik van vergaderruimten bevorderd en wordt de kwaliteit van de ruimte bewaakt. Zo verzamelen de sensoren informatie over luchtkwaliteit, lichtinval, luchtvochtigheid en temperatuur. Facilitair beheerders kunnen de data over hoe de ruimte daadwerkelijk gebruikt is, inzetten om systemen voor verwarming, koeling en ruimtereservering beter te beheren.

Naadloze integratie met Microsoft tools

Deze next generation collaboratie schermen zijn ontworpen om optimaal te kunnen werken met de bekende Microsoft-tools die bijna alle organisaties gebruiken, zoals Office 365. Voor gebruikers die al bekend zijn met de Microsoft-programma's, is werken op het grote interactieve beeldscherm een eenvoudige overstap, zonder dat dit extra training vereist. Hierdoor worden de inspanningen van je IT-team tot een minimum beperkt.

De voordelen nog even op een rij

  • Perfect voor Bring Your Own Meeting (BYOM)
  • Naadloze, veilige verbinding via USB-C
  • Gecertificeerd voor Microsoft Teams en meer
  • Natuurlijke schrijfervaring
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Optimaliseer het comfort van je vergaderruimten

Nog vragen? Of direct bestellen?

Ben jij al overtuigd? Je bestelt de Sharp/NEC WD551 snel en eenvoudig in onze webshop. Heb je nog vragen of wil je de WD551 integreren in een complete vergaderoplossing?

Neem contact op met onze specialisten via 0180 486 777 of de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte