Nieuws

Goed nieuws! Cisco krijgt Microsoft Certified status

05-12-2022 10:16

Cisco biedt met Webex een veilig collaboration platform om efficiënt en prettig met elkaar samen te werken. Een fantastische ontwikkeling is dat Webex vanaf januari ook officieel MS Teams certified is. Dat betekent dat gebruikers met Cisco apparatuur zelf kiezen welk platform gebruikt wordt. De samenwerking tussen Microsoft en Cisco, twee grootmachten als het gaat om samenwerken, geeft een hele nieuwe dimensie aan echte interoperabiliteit. Een fantastische ontwikkeling voor gebruikers.

Consistente en naadloze ervaring op Cisco apparatuur

Uit onderzoek van Cisco blijkt dat 85% van de bedrijven dagelijks 2 of meer collaboration platforms gebruikt. Om die reden heeft Cisco zwaar geïnvesteerd in interoperabiliteit met andere platformaanbieders zoals Microsoft, Google en Zoom. Alles om jou als gebruiker een consistente en naadloze ervaring te bieden op Cisco apparatuur, ongeacht welk collaboratie platform je gebruikt. De krachtige audio- en camera-intelligentie in de Cisco hardware weet zelfs de kwaliteit van andere platforms sterk te verbeteren.

Kies zelf hoe je wilt communiceren

Het partnerschap tussen Cisco en Microsoft geeft jou als gebruiker meer keuzes in hoe je wilt communiceren met je teamgenoten, partners en klanten. Naast Microsoft Teams blijft Cisco zijn eigen oplossing voor videoconferenties, Webex, aanbieden via Cisco Room & Desk apparaten. Teams zal op meer apparaten beschikbaar zijn, terwijl Cisco voor het eerst partner wordt in het Certified for Microsoft Teams-programma.

Uitrol start met meest populaire samenwerkingsapparaten

In eerste instantie zullen zes van Cisco’s meest populaire vergaderapparatuur en drie randapparaten worden gecertificeerd voor Teams. Dit zijn de Cisco Room Bar, de Cisco Board Pro 55-inch en 75-inch, en de Cisco Room Kit Pro. De Cisco Desk Pro en Cisco Room Navigator volgen. Het eerste randapparaat - de Cisco Desk Camera 4K - zal over een paar weken beschikbaar zijn, begin 2023 gevolgd door twee koptelefoons met een Teams-knop.

Wil je meer info over Cisco of over de samenwerking met Microsoft? Onze adviseurs helpen je graag.

Vul het formulier rechts in of bel 0180 – 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte